8 vakre tips

 Pakk en isbit inn i et lommetørkle og masser ansiktet ditt med den, det strammer opp huden og gir ansiktet ditt et skikkelig boost!

2  Napp aldri ut de lengste øyenbrynshårene, det er de som gir brynene dine sin naturlige form, hvis du plukker ut for mange av dem så kan det lett se unaturlig ut.

3  Proteinene som er i yoghurt naturell kan mykgjøre tørt og livløst hår, lek deg og lag din egen hårkur som du lar virke noen minutter før du skyller yoghurten ut.

4  Bruker du negelakk med sterke farger bør du alltid bruke en basecoat i bunnen for å hindre missfarging av neglene!5 Lær deg å sove på ryggen slik at du ikke klemmer ansiktet ned i puten, dette skaper nemli rynker, spesielt mellom nesa og munnen.

6 Er du naturlig brunette og du merker at fargen på håret falmer om sommeren? det kan du fikse med litt cola, våt håret ditt og hell i colaen før du skyller ut etter 5 minutter!

7 Hvis du en dag har en travel morgen hvor du har dusjet og ikke rekker å style håret ditt, så ta litt hårspray i hånkletørt hår. Samle deretter håret i en løs knute og spray litt mer med hårspray. etter du har lagt sminken din så slipper du ut kuten og vips så har du nydelige bølger i håret ditt.

8 Vis du vill at hårkuren din skal funke enda bedre så kan du dele håret opp i 5 deler, tilsett hårkuren og dekk med aluminiumsfolie. la deretter varmen fra en rettetang varme opp folien. Slik åpner du porene i håret. 

 

Hva syntes dere om tipsene?

Én kommentar

Trine Anette Fostervold

10.07.2012 kl.20:38

Tipsene var supre , fikk du dem fra det siste Cosmopolitan Beauty ?

For jeg leste dem og prøvde det med Colaen.

Jeg må si det funket ikke så bra : /

Men resten av tisene var gull verdt <3

Skriv en ny kommentar

hits