Valentines day

Hei og god kveld!

Nå kom jeg nesten akkurat hjem fra en herlig kveld hos Christoffer. Jeg dro til han rett etter skolen og vi har koset og masse med pizza og tv-kos. Jeg syntes det er så koselig med valentinsdag, vi markerte det tilogmed på skolen i dag. Hver gutt har den siste uken trukket hver sin tilfeldig jente som de skulle på date med i dag, hele kantina var dekket med ballonger, lys på bordene og litt stemningsmusikk. 

I tillegg fikk jeg verdens søteste valentisgave av kjæresten, gikk rett og slett over alle forventninger! Fikk to hårprodukter maed argan oil og moroccanoil som jeg virkelig trenger, og litt sjokoladekos (er litt over gjennomsnittet glad i sjokolade tror jeg, hehe) Av meg fikk han et søtt, hjemmelaget valentiskort og en t-shorte, som sagt, han gikk over alle mine forventninger!


ÅÅÅ, jeg hadde nesten glemt å si det, men jeg tok vinterferie i dag, har nemlig fri i morgen, det er så ubeskrivelig herlig! Så planen i morgen er å komme seg tilig på 3t for å ha en langtrening, så kommer Christoffer for å ligge over, og vi trenger ikke stresse med noe. ah, livet er herlig.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits