Happy birthday

Heihei. Nå sitter jeg under dyna i kjellerstua med kjæresten å ser på Champions League. I dag hadde lillesøstern min Grete bursdag, endelig er hun fylt femten, og ferdig med fjortistiden sin. Det har vært en superkoselig dag i dag med bytur, resturant og selskap her hjemme. Tenkte egentlig å ta en del bilder i dag, men kameraet var dessverre tomt for bateri.. Men i alle fall vil jeg si gratulerer kjempemasse med dagen Grete, håpet du har koset deg masse og at du hadde en super dag. Er kjempe glad i deg! 

Og foresten så var jeg som sagt på Graffi å på kino med Anniken på søndagen. Det var såå koselig, vi koset oss lenge på Graffi med god mat og dessert før vi tok turen bort til Nova å så Beautiful Creatures. Det var en veldig spesiel film, men samtidig ganske bra, ville nok anbefalt den. 

Da jeg kom hjem fra kinoen var allerede Christoffer hjemme hos meg og vi koste oss med potetgull og kos resten av kvelden før han lå over. Mandagen startet med baking av cupcakes, det var kjempekoslig og de ble jo så gode! Siden vi hadde huset for oss selv dro vi på butikken og kjøpte inn til taco, det ble værtfall en super dag. 

Nå skal jeg kose meg videre med kjæresten før vi tar kveld om ikke alt for lenge. Jeg skal nemlig på jobbintervju i morgen! Kanskje jeg ender opp med jobb på platekompaniet, åååh, krysser fingrene!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits