Lately

Hei, nå er det lenge siden jeg har blogget ordentlig! Eller jeg kan vel egentlig ikke si at jeg noen gang har blogget skikkelig ordentlig, men det er noe jeg har skikkelig lyst til å få til. Siden det er så lenge siden sist så tenkte jeg å fortelle litt om hva som har sjedd den siste måneden. 

For det første så fikk jeg som sagt jobben jeg søkte på staples, som er et kontorrekvisita som ligger på tiller, og jeg ble så glad! Tre dager etter intervjuet hadde jeg min første arbeidsdag og jeg stortrives. Jeg ska jobbe på Staples hele sommeren og utover høsten osv. Så jeg satser på at jeg får tatt lappen om ikke lenge! 

Den 13. juni kom JEG opp i matte muntlig eksamen! Av alle 120 elevene på studiespess så var det 7 stykker som kom opp, og selføgelig var jeg en av dem. Men det er ikke det verste, egentlig så kom jeg ikke opp, men det ble publisert på itslearning en dag fortidlig, slik at de måtte trekke på nytt... Men jeg har kommet over det nå, fikk 4, noe jeg er veldig fornøyd med, ettersom at det var t-matte.

Som sagt så skal jeg jobbe i hele sommer, men den 10-13. juli drar jeg, Grete og mormor til Oslo på en liten shoppingtur. Det gleder jeg meg masse til. Men en ting jeg gleder meg enda mer til er at jeg skal til SPANIA i høstferien med kjæresten min! Vi reiser nedover alene, men skal bo hos ste-besteforeldrene hans i torrevieja i 10 dager. Selv om det er i oktober så satser vi på sol og varme, men vi må nok være forberedt på noen dager med lite sol. Så nå vil jeg starte på nytt! Vurderer også å lage meg en ny blogg, ettersom jeg ikke klarer å endre designet mitt noe mer.. men vi får se.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits