Ett år

Hei dere! Lenge siden sist. Har ikke blogget på utrolig lenge nå, noe som kommer av mye skole, jobb og trening. Er rett og slett utslitt når jeg først er hjemme. Men frammover vil jeg prøve å oppdatere bloggen litt oftere, rundt 3 ganger i uken eller noe. For nå er det kun fire uker igjen før jeg og kjæresten min drar til Spania! Ahh, gleder meg så mye, og da skal jeg blogge masse!

I går var jeg og Christoffer ute og feiret ett år sammen. Vi var på Graffi på solsiden og det var utrolig koselig, vi godtet oss med en herlig hovedrett og en god dessert. På onsdag har vi vært kjærester i ett helt år, jeg kan faktisk ikke tro at vi har vært sammen så lenge, men samtidig er det rart å tenke på at det har vært en tid når denne gutten ikke var en del av livet mitt. Jeg har i allefall hatt et fantastisk år, og jeg kan ikke vente med å tilbringe mange flere år sammens. 

Jeg fikk også ikke bare en, men to superfine gaver av Christoffer. Har ikke gått opp for meg enda at han kjøpte disse to tingene til meg. Jeg har ønsket meg både skjerfet og vesken kjempelenge, men har ikke tatt meg råd til å kjøpe det. Jeg ble virkelig sjokkert og ikke minst superglad når jeg pakket opp disse skjønnhetene! Jeg kan ikke si mer enn at jeg er verdens heldigste.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits