Endring i planene

Herreguuud! Endelig er det høstferie, og jeg kan virkelig ikke tro at i morgen tidlig drar jeg til Spania! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Som jeg har sagt tidligere så skuller jeg og kjæresten min bo til hans "ste-besteforeldre", meen av personlige grunner så måtte de dra hjem hit til Norge for noen dager siden, og de reiser ikke til bake før til neste år. Dette skapte selfølgelig store problemer for Spania-turen, hvor skuller vi bo nå? Heldigvis har vi klart å skaffet oss et rimelig hotell midt i sentrum, turen kommer jo til å koste en del mer enn hva vi hadde tenkt... men slipper å bruke mye penger på transport nå i og med at vi bor nærme alt. Gleder meg fortsatt kjempemasse, selv om jeg faktisk syntes det er en smule skremende å dra til et anet land nesten helt alene, har jo heldigvis Christoffer som kan passe på meg da♥

Men nå skal jeg på Tabata-time med Embla, det er på maxpuls på Lade, er noe Crossfit lignene greier men er ikke helt sikker, er første gang vi prøver, så er utrolig spent! Vi snakkes senere.


Én kommentar

Viccy

05.10.2013 kl.02:46

Hallo!!!!! Må bare starte meed fortellle deg at blogggen din er til veldig veldig veldig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen????? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer kjempe masse fremover!!!!

Skriv en ny kommentar

hits