Spain day 1

Heihei! Denne dagen her har vært utrolig lang men ikke minst helt fantastisk. Christoffer kom til meg ganske sendt i gårkveld for å ligge over til meg før vi skulle dra til Spania. Klarte jo ikke å sove før i halv ett tiden på grunn av mange sommerfugler i magen, men klokken 3 igjen var det bare å stå opp for å kjøre til flyplassen. Flyet gikk halv 7 og klokken elleve landet vi i alicante hvor vi ble hentet av et vennepar til de vi egentlig skulle bo til. De kjørte oss til hotellet jeg og Christoffer skal bo på de neste ti dagene. Er faktisk overrasket over hvor fint hotellet er, super moderne og med svømmebasseng og treningsenter, midt i byen. Rommet vi fikk er i øverste etasje, så har god utsikt over resten av byen, eller for det meste hustak med paraboler, hehe. Men er i allefall mer enn fornøyd. 

Etter en halvtime på hotellet dro vi ned på noe som heter strandpromenaden, vi gikk langs stranden en god stund og koset oss med is. I fem tiden ble vi kjørt oppover til området rundt Habaneras hvor vi spiste sushi på wok buffet, og handlet inn drikke og litt mat. Etterpå dro vi på habaneras for å shoppe litt, de har mange kjempefine butikker med masse fine klær, gleder meg til å dra oppover dit flere gang. 

Har hatt en super dag i dag, og nå er jeg rett og slett helt utslitt! I morgen og på mandag er det dessverre meldt regn, men da blir det bare mer shopping, så får vi komme oss ut på stranden fra tirsdagen og utover. 
2 kommentarer

sigurd Mathiassen

06.10.2013 kl.00:01

Fint der, var der i 1987, flott strand-promenade, du får hilse...

kristin høiem

06.10.2013 kl.14:26

Åååhh så fint Marit :) Nå må dere kose dere - det har dere fortjent !!! Ta vare på hverandre. GLA I DÆ !!!!

Skriv en ny kommentar

hits