Tilbake på bloggen

Heisann! haha, nå er det virkelig lenge siden jeg blogget, sist var vel da jeg var i Spania, 3 månder siden! Det har skjedd utrolig mye skjipt den siste tiden.. både før, under og etter jul, men gidder ikke gå nærmere inn på det. Men nå vil jeg bare legge alt det bak meg, og faktisk starte å blogge litt igjen. Det har vært forferdelig mye med jobbing i høst, har vært utrolig sliten og ikke klart å oppnå de karakterene jeg har ønsket på skolen, noe som har gjort meg ganske depresiv. Men nå har jeg fått mindre jobbtimer, og vurderer etterhvert å slutte... 

Uansett, nå er det nytt år med nye muligheter og jeg har, som de aller fleste, sotte meg en del nyttårsforsetter. ♥være mer positiv og glad. ♥Trene mer og spise sunnere. ♥gjøre mye mer skolearbeid. ♥begynne å blogge igjen. ♥ta lappen. ♥være mer sosial og åpen mot nye mennesker. Dette var noen av mine nyttårsforsett som jeg har bestemt meg for å gjennomføre. Og nå har jeg faktisk en del ting å se fram til, jeg gleder meg til tiden som kommer. Selv om noen ting ikke er så veldig bra, så føler jeg faktisk at livet mitt går frammover og at jeg har muligheten til å bli lykkelig igjen. 

Håper at dere som leser dette vil følge meg videre, kan ikke love veldig mye blogging, men jeg skal nok klare å oppdatere noen ganger i uken. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits