19 års bursdag

Hei! I går feiret jeg min 19 års dag her hjemme hos meg med nesten alle mine gode venner. Det var supergøy og vi storkoste oss hele kvelden, tenkte derfor jeg skulle stikke innom bloggen en tur for å dele noen bilder. 


ett år igjen

Da var skolen i gang igjen, og i år er jeg 3.klassing og russ! Er faktisk deilig å tenke på at etter dette året er jeg ferdig med vidregående, og jeg trives virkelig med fagene i år. Dagene ellers er tunge, har det ikke veldig bra fortiden, eller, det er helt utrolig hvor fort ting kan snu.. Kan ikke si annet enn at avstand er dritt.

 

 

Nyttårsball

Hei alle sammen og god helg! Jeg hadde så utrolig gøy i går, skolen min arrangerte nemlig nyttårsball og jeg tror ikke jeg har hatt det så gøy på flere månder. Det morsomste var at jeg kunne gå på vinmonopolet helt selv å kjøpe meg drikke, jeg er stor fan av hvitvin, så jeg drakk nesten bare det i går. Kvelden startet hjemme hos ei venninne med masse koslige jenter før vi tok maxitaxi ut til folkvang, der festen var. Tiden gikk så utrolig fort og plutselig var det på tide å dra hjem. Men hadde en kjempefin kveld som jeg kommer til å huske lenge!


Har dere hatt ei fin helg så langt?

Turkis

Hyttekos

Hei alle sammen! Da var det søndag igjen, og det er ingen tvil om at jeg har hatt en super helg. Som sagt så skulle jeg på hyttetur denne helga, og på fredagen kjørte jeg og Christoffer med besteforeldrene hans oppover. Vi kom fram i sekstiden og kvelden ble brukt til pizzakos, kortspill og idol selvfølgelig. På tross at jeg og Christoffer la oss nokså sent på fredagen så kom vi oss opp på lørdagsmorningen til en rimelig tid. Vi spiste en super frokost før vi tok turen opp i skisenteret som er like ved, dessverre så snødde det fryktelig på lørdagen, og deler av senteret var stengt, så vi ble ikke der så veldig lenge. Men det ble en del turer opp med heisen og en kopp kakao alikevell. På lørdagskvelden stod jeg og Christoffer for matlagingen, ble en super middag spør du meg.

I dag sov vi lenge! Så vi våknet nesten til middag, så søndagen gikk vell egentlig bort til avslapping og oppladning til ei ny hard skoleuke med to prøver.. Jeg har i alle fall hatt ei super helg, dere skulle bare vist hvor snille besteforeldrene til Chris er! Mest sannsynelig så går turen tilbake dit en del av viterferien.
week 5

hei alle sammen. Nå er vi allerede gått inn i den 5. uka av 2013, herregud hvor tiden flyr. Jeg hadde egentlig lovet meg å ikke være syk en eneste skoledag fram mot sommeren, men allerede i dag ble jeg syk.. Jeg våknet i morges og var kvalm og hadde vont i hodet, jeg tenkte det ville forsvinne ettervert, så jeg tok turen til 3t som vanlig. Men etter 20 minutter på mølla kjente jeg meg helt forferdelig og jeg måtte bare dra hjem igjen. Så nå ligger jeg her å ser på mtv, mens sola skinner ute.. Christoffer er faktisk også syk i dag, så har heldigvis noen å snakke sammen med. 
Surpriseparty

Hei og god lørdagskveld alle sammen! I går så fortalte jeg jo dere at jeg og Christoffer skulle til leiligheten til besteforeldrene hans bare for å chille alene litt, men vet dere hva? Mens vi var der hadde Grete, Marlene og resten av vennene mine vært her hjemme å ordnet til surpriseparty! Så når jeg kom hjem ble jeg overasket med taco, kake, gutter og jenter i finklær, og masse gaver. Det ble en kjempefin kveld, har virkelig ikke ord for hvor takknemlig jeg er for at jeg har en slik vennegjeng som finner på slike ting! Og ikke minst for at jeg har verdens beste søster som satte igang alt sammen ♥ 

Så da måtte jeg jo hoppe i finklærne mine jeg og, så ble det festing natten lang, haha. Kristine, Marita, Marlene og Christoffer lå over, er superfornøyd med hele gårsdagen, tusen takk! Tok selvfølgelig fram kameraet og tok noen bilder som jeg skal dele med dere.

 

 

 

Sleep tight

2013

Heisann alle sammen. Jeg er verdens mest sugene blogger fortiden, men skal prøve å skjerpe meg. Et av mine uskrevene nyttårsforsett var å bli en bedre blogger, og det skal jeg jamenn meg klare iløpet av dette året! Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra nyttårsaften som jeg tilbringte med kjæresten og gode venner. Var en super kveld, men tok desverre veldig får bilder..Bilder fra lørdagen

Heihei. Åhh, nå er det lenge siden sist igjen! Hadde mattetentamen i dag, så har vært litt opptatt med å øve, hehe. Men på lørdag var jeg i bursdag til Lisa marie, og det var så koselig, det var mange der som jeg ikke hadde sett på utrolig lenge. Planen var faktisk å legge ut antrekket mitt før jeg dro i bursdagen, men når jeg skulle laste inn bildene så fungerte ikke minnekorte... så nå har jeg fikset meg et nytt. Men her er i alle fall noen bilder fra kvelden.


My littlesisters


Ahh, satt å bladde igjennom noen bilder i stad og så kom jeg over disse bildene. Det er fra barndåpen til lillebroren min, kristian. Mine to vakre lillesøstre! Grete, hun eldste, helsøsteren min og min aller beste venn. Og så har vi Anneli, altså vi har samme far men ikke samme mor, men lillesøsteren min er hun alikevell. Elsker dem begge to

bestfriend and I


Ahh, hadde en skikkelig solskinnsdag her for noen få dager siden, så jeg og Marlene måtte bare ut å ta noen bilder, selvom det var ganske kaldt. Ble ikke de beste bildene, men det gjør vell ingenting. Er så herlig å møte Marlene igjen, ettersom vi ikke går på samme skole lengere så ser vi hverandre ikke hver dag desverre. Tenk hvordan det blir når hun skal til USA neste år da, hehe!  Loveu♥ 

Gårsdagen i bilder

Hei, i går var jeg i bursdag hos Marlene! Hadde en super kveld med vennene mine fra ungdomsskolen, var godt å få samlet alle sammen igjen. Vi spiste masse taco, og kake og gele var deserten, har seriøst ikke vært så mett på lenge!Va syntes dere om bildene?

My little pearl

Dåpsbarn

Haha, ja, broren min ble jo som sagt døpt på søndagen, som ett-åring. Litt spessielt, også fordi det var en katolsk dåp, noe jeg aldri har vært med på, men det var en kjempehyggelig dag. Pappa og stemoren min sa jeg måtte ta masse bilder siden de ikke hadde noen andre som gjorde det, så jeg endte opp med nånn superfine bilder av verdens søteste Kristian, tenkte dere kunne få se noen av dem.

Hva syntes dere om bildene? 

Mausen - bildedryss

Hei alle søtinger, lenge siden sist! herregud hvor dårlig det går på blogg fronten, men jeg skal fortsette å blogge når jeg føler for det. haha, forje helg var jeg på Mausen og jeg to faktisk nesten 700 bilder på EI helg. Tenkte å dele noen få av bildene til dere.Hva syntes dere?

Marinen

Hei alle sammen, i går var det knall vær og som jeg fortalte i går så tok jeg turen til marinen med masse herlige folk. Vi var der fra 12 tiden helt til 8 eller 9 tiden, så jeg fikk litt farge. Vi koste oss masse å grillet og bare nøt streiken, haha. Tenkte dere sku få se noen av de mange bildene jeg tok i går.


Var utrolig koselig, og jeg gleder meg til finværet kommer tilbake i morgen!
Hva syntes dere om bildene? ♥ 

Bildedryss - Mai-britt's konfirmasjon

Hei alle sammen. Jeg vet at det er fryktelig lite blogging nå i disse dager, og det er sikkert ikke flere enn en eller to stykker som titter innom bloggen min om dagen, kanskje ikke så rart når jeg ikke blogger.... Men som jeg har sagt tiligere så er det forferdelig mye som skjer fortiden, og da blir det lite tid til å blogge. 
Men forje helg så var jeg i konfirmasjonen til tremeningen min, Mai-britt, så jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av bildene jeg tok den dagen.Var en superkoselig dag, også var vi utrolig heldige med været så det ble masse fine bilder!
 

Bildedryss - bursdag

Hei alle sammen

ble litt stusslig med blogging denne helgen, har vært ganske mye som skjedd. På fredagen var jeg på bursdag til mine to gode venner Lisa marie og Kristine, Lisa ble 15 år gammel mens Kristine ble 16, haha. Var en super koselig kveld, og det ble tatt utrolig masse bilder (var noen gutter som liker å leke fotografer, haha), da jeg kom hjem var det nesten 600 bilder på minnekortet, kan bare si at jeg ble sittende ganske lenge for å sortere ut bilder som skulle beholdes. 
Mobilbilder - 2011

satt å lastet inn alle bildene fra mobilen min i stad, var en del bilder, så tenkte jeg skulle putte noen sammen å vise dem til dere. Et lite sammendrag fra september til desember i 2011.

Hva syntes du om bildene?

Bursdagen min - bildedryss

I går feiret jeg bursdagen min, 16 årsdagen min. Det ble en super koselig kveld med god mat og god stemning, ikke minst kake og mere godt. Ble en ganske lang kveld, men koslig var den, fikk også prøvd ut den nye kjolen min. Tok en del bilder også, her er noen av dem.

Bildedryss - nyttårsball 2012

Noen bilder fra ballet vi hadde for ei og ei halv uke siden. Super gøy kveld, storfornøyd med siste ballet i grunnskolen!

(noen av bildene er lånt av Marlene♥) 

Bildedryss - Camillas bursdag

Her er noen bilder fra lørdagen når vi var på felini på bursdag til Camilla.


Juleverkste + fotoshoot

På forje søndag så var vi på årlig juleverksted hos tremeningene våre, det va superkoselig og vi tok oss også tid til en fotoshoot ute i varmen (Gud, jeg vil ha snø!) her er bilder:Bursdag

HEi, lenge siden! haha, er lite blogging fortiden, men nå er jeg tilbake. Forje helg lå jeg over hos min kjære bestevennine Marlene, og jeg var også i bursdag hos Anette som blir 15 3. desember, haha. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder.Skoledagen i bilder

Mobilbilder ruuuuler♥
Bursdag til Sandra - bildedryss

I dag har jeg vært i bursdag hos sandra med mange andre, sykt koselig kveld, her er noen bilder:

Syntes om bildene?

Bildedryss - bursdag


forestten så kjøpte jeg den lilla kjolen jeg har på meg på gina tricot på fredagen. 

Home!

I går kom jeg hjem fra en super tur til idrefjell med hele 10ende trinnet på skoen. Har hatt fire fantastiske dager med venner, sykling, høgbane (?) lange kvelder, bading og myyye mer. Alle sammen har vært så snille og man har vært velkommen over alt! Savner det allerede, nå sitter jeg her med utrolige blåmerker etter at jeg trynet når vi syklet, men det var vert det. Skulle egentlig være med på rafting også, men turte ikke, har nemlig litt vannfobi.. HAha, neida, men joda.

gårsdagen i bilder


Søskenkjærlighet♥
Bildene ble ganske hulter å bulter, men hva syntes dere?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » August 2014 » Juli 2014
hits