Outfit - narvik

ja, da var det blitt sol og sommerferie! tiden flyr, føles som jeg blogget sist i forje uke, men så er det for flere månder siden. Skriver litt mer om hva jeg skal i sommer senere, men atm er jeg i Narvik på besøk hos pappa, og det er knallvær her oppe i nord!
topp // bikbok 

18 år

oisann, da var jeg blitt 18 år gammel. Utrolig rart å tenke på faktisk, men sykt gøy også. Hadde bursdag i går, og hadde en superfin dag. Dro til byen en tur med mormor hvor jeg tok teoriprøven til bil (og bestod!) og spiste lunsj. Startet på skolen klokken 14.10(...) og senere på kvelden dro jeg med familien og spiste bursdagsmiddag. Fikk masse fine gaver fra både familien og venner, og det setter jeg utrolig stor pris på. 

I dag hadde vi volleyball turnering på skolen med utkledning selfølgelig, og det vi skal forestille var sjeik med livvakter eller noe, haha. Etter skolen tok jeg meg ei økt på 3t, hvor jeg møtte på Martin Atle. Liker ikke så godt å trene alene, så det var deilig å ha noen å trene med. glad mandag

Fikk det lykkeruset i dag, ahh! Var nemlig på skolen i sistetimen, så trøtt og sliten, ville bare hjem å slappe av, men skulle jo på jobb etter skolen. Men fikk faktisk melding fra sjefen min om at jeg fikk fri helt til 31.januar! Endelig litt tid til å fokusere på bare meg, vennene mine og skolen. Endte derfor opp med en shoppingtur i byen med Kristine, og en treningsrunde etter det. Treningen min går foresten strålende, gleder meg til hver økt, og jeg begynner endelig å se resultater, det er så gøy! 

I morgen har jeg bursdag, endelig 18 år! Har ingen store planer for dagen, skal ut å spise med familien og slikt, men skal feire bursdagen min til helga.  

Tilbake på bloggen

Heisann! haha, nå er det virkelig lenge siden jeg blogget, sist var vel da jeg var i Spania, 3 månder siden! Det har skjedd utrolig mye skjipt den siste tiden.. både før, under og etter jul, men gidder ikke gå nærmere inn på det. Men nå vil jeg bare legge alt det bak meg, og faktisk starte å blogge litt igjen. Det har vært forferdelig mye med jobbing i høst, har vært utrolig sliten og ikke klart å oppnå de karakterene jeg har ønsket på skolen, noe som har gjort meg ganske depresiv. Men nå har jeg fått mindre jobbtimer, og vurderer etterhvert å slutte... 

Uansett, nå er det nytt år med nye muligheter og jeg har, som de aller fleste, sotte meg en del nyttårsforsetter. ♥være mer positiv og glad. ♥Trene mer og spise sunnere. ♥gjøre mye mer skolearbeid. ♥begynne å blogge igjen. ♥ta lappen. ♥være mer sosial og åpen mot nye mennesker. Dette var noen av mine nyttårsforsett som jeg har bestemt meg for å gjennomføre. Og nå har jeg faktisk en del ting å se fram til, jeg gleder meg til tiden som kommer. Selv om noen ting ikke er så veldig bra, så føler jeg faktisk at livet mitt går frammover og at jeg har muligheten til å bli lykkelig igjen. 

Håper at dere som leser dette vil følge meg videre, kan ikke love veldig mye blogging, men jeg skal nok klare å oppdatere noen ganger i uken. 


Endring i planene

Herreguuud! Endelig er det høstferie, og jeg kan virkelig ikke tro at i morgen tidlig drar jeg til Spania! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Som jeg har sagt tidligere så skuller jeg og kjæresten min bo til hans "ste-besteforeldre", meen av personlige grunner så måtte de dra hjem hit til Norge for noen dager siden, og de reiser ikke til bake før til neste år. Dette skapte selfølgelig store problemer for Spania-turen, hvor skuller vi bo nå? Heldigvis har vi klart å skaffet oss et rimelig hotell midt i sentrum, turen kommer jo til å koste en del mer enn hva vi hadde tenkt... men slipper å bruke mye penger på transport nå i og med at vi bor nærme alt. Gleder meg fortsatt kjempemasse, selv om jeg faktisk syntes det er en smule skremende å dra til et anet land nesten helt alene, har jo heldigvis Christoffer som kan passe på meg da♥

Men nå skal jeg på Tabata-time med Embla, det er på maxpuls på Lade, er noe Crossfit lignene greier men er ikke helt sikker, er første gang vi prøver, så er utrolig spent! Vi snakkes senere.


en uke igjen

åhhhh, en uke igjen til jeg sitter i solen i Spania! Håper i allefall på sol, ser ikke så bra akkurat nå på yr.no, men det skifter hele tiden. Neste lørdag drar jeg med kjæresten min til Spania, vi reiser alene med flyet, men skal bo hos "ste"- besteforeldrene hans i 10 dager. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Det er masse shoppingmuligheter, strand, eget basseng og mye mer. 

I dag har vi hatt en skikkelig kosekveld her hjemme. Jobbet fra 10 til 17.00 i dag, så var godt å komme hjem til kjæresten som stelte i stand nanbrød-pizza med kylling, ah, så godt. Har hatt en rolig lørdagskveld med god mat, deilig armkrok og koselige tv-program.
syk fredag

Åhh, har klart å blitt syk. Hadde lovet meg selv å ikke ha noen fraværsdager før høstferien, men ble syk i går. Har altså sittet hjemme både i går og i dag, det suger. Er litt deilig å bare være hjemme å ikke gjøre noe som helst, men det passet liksom ikke så bra akkurat nå, jeg var så godt i gang med treningen, og i kveld er det KVT fest. Går alltid glipp av så mye når jeg er syk.. 

I morgen drar spansk klassen min til Spania, uten meg... Men tenk at nå er det bare to uker til jeg skal til Spania! Neste uke blir vi ganske få på skolen, så tenker meg at det blir en ganske chill uke. Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om spania og litt sånt snart. Men nå skal jeg bare slappe av med te og serier helt til Christoffer kommer i kveld.Ett år

Hei dere! Lenge siden sist. Har ikke blogget på utrolig lenge nå, noe som kommer av mye skole, jobb og trening. Er rett og slett utslitt når jeg først er hjemme. Men frammover vil jeg prøve å oppdatere bloggen litt oftere, rundt 3 ganger i uken eller noe. For nå er det kun fire uker igjen før jeg og kjæresten min drar til Spania! Ahh, gleder meg så mye, og da skal jeg blogge masse!

I går var jeg og Christoffer ute og feiret ett år sammen. Vi var på Graffi på solsiden og det var utrolig koselig, vi godtet oss med en herlig hovedrett og en god dessert. På onsdag har vi vært kjærester i ett helt år, jeg kan faktisk ikke tro at vi har vært sammen så lenge, men samtidig er det rart å tenke på at det har vært en tid når denne gutten ikke var en del av livet mitt. Jeg har i allefall hatt et fantastisk år, og jeg kan ikke vente med å tilbringe mange flere år sammens. 

Jeg fikk også ikke bare en, men to superfine gaver av Christoffer. Har ikke gått opp for meg enda at han kjøpte disse to tingene til meg. Jeg har ønsket meg både skjerfet og vesken kjempelenge, men har ikke tatt meg råd til å kjøpe det. Jeg ble virkelig sjokkert og ikke minst superglad når jeg pakket opp disse skjønnhetene! Jeg kan ikke si mer enn at jeg er verdens heldigste.

litt nytt

heisann. I går var det fiint vær her i Trondheim, og i tillegg til det hadde jeg fri fra jobben. Christoffer lå jo over hos meg som vanlig, og vi drøyde lenge i sengen før vi stod opp. Han dro hjem en tur, mens jeg hoppet i dusjen og ordnet meg før jeg møtte han i byen igjen. Vi gikk egentlig rundt å så litt overalt før vi endte opp på Jordbærpikene på torvet og spiste en god lunsj/middag. Fikk handlet en bukse på salg på Cubos og shampo og balsam fra H2. I tillegg fikk jeg en pakke i posten fra coverbrads med min nye elskbare LULU´S toalettmappe og en ansiktskrub fra
I dag har jeg ikke gjort stort, var på jobb fra klokken fire til åtte nå i ettermiddag, skulle egentli dra å trene før jobb, men følte meg ikke helt i toppform... Må bli skjerpings nå når hverdagen starter igjen!

Burdagsfeiring

I dag feiret vi 5 års dagen til Noah, lillebroren til Christoffer. Feiringen startet omtrent da vi våknet, så da var det bare å slenge på seg finklær å sminke før det ble kake og is til frokost. Etter en liten stund i bursdagen dro vi en tur til John og spiste pizza og bare slappet av. Siden det har vi ikke gjort så mye anet enn å spise potetgull og sett på fotballkamp. 

Har foresten endret litt på designet, hva syntes dere om det?

Helg

Hei! I dag er det kjempefint vær her i trondheim, og jeg har vært på jobb noen timer i formiddag. Jeg kom hjem til ferdiglaget lørdagsgrøt og så gikk turen ut på terrassen for å sole meg. På torsdag kom endelig søsteren min Grete hjem etter nesten 3 uker på Hærøy, å det var så koselig. Så nå sitter jeg her med henne og noen av vennene hennes å spiser pizza. så koselig♥

Nå tar jeg turen til Christoffer, skal sove der i natt og i morgen skal vi feire bursdagen til lillebroren. 

August allerede

Herregud hvor sykt fort denne sommerferien har gått! Blir så lei meg av å tenke på det, er bare litt over ei uke igjen før skolestart. Dagene har bare flydd forbi uten at jeg har gjort stort... har bare jobbet i sommer, bortsett fra den lille turen til oslo som var i juli. 

Jeg både gruer og gleder meg til skolestart, tenk nå begynner jeg med kjemi og fysikk, det som virket så fjernt for bare noen månder siden! Men det blir samtidig ganske godt å komme tilbake til gamle rutiner. Blir hard trening framover fra neste uke, er jo under to månder til vi skal til Spania, ahhh! Bare litt randome bilder jeg tok her om dagen, kjøpte meg nettopp nytt kamerastativ, er så gøy å kunne ta bilder fra akkurat den vinkelen man vil uten å stable flere meter med bøker, haha. 

 

sommerlivet

Åhh,kan virkelig ikke beskrive hvor deili det er med finvær. Har vært ute i solen siden klokken 10 i dag. Nå må jeg snart på jobb, jobber til klokken 8 i kveld, noe som er litt dumt siden det er så fint vær. Men i morgen har jeg endelig fri, og da skal jeg storkose meg. Men nå må jeg straks stikke!

Pyntet meg i litt sommerklær, har ikke gjort noe anet enn å bare sitte ute å kose meg, men må jo bruke sommerklærne mine når jeg kan.

 

 

Finvær

I dag er det sol folkens! Det var så deilig å våkne til solstråler som strålte inn vinduet mitt i morges, jeg ble så glad at jeg spratt opp av sengen. Tok på meg en hettegenser for å kjøre på scooteren til jobb, men det var langt i fra varmt nok til å kjøre i det, så jeg måtte inn igjen å kaste på meg allværsjakka alikevell. Men dette var jo tros alt klokken ti i morges, da jeg kom hjem i halv tre tiden var det varmere og jeg endte opp ute på terrassen i bikini med sushi og musikk.
Harrytur

Hei! I dag har vært en kjempelang og koselig dag! Var så deilig å endelig ha en fridag fra jobben, og i dag klokken 11 satt jeg og Christoffer på bussen til nabocash for å handle litt god mat. Bussturen var ganske koslelig bortsett fra at den varte i hele to timer, noe som ble litt mye for meg. Nå har vi i alle fall masse kos i helgene framover, men skal prøve så godt jeg kan å holde meg unna godsakene i hverdagene. 

Utover kvelden dro vi på besøk til en kompis av Christoffer, har ingen bilder derifra, men vi koste oss med pizza og skrekkfilm. Har dere hatt en fin søndag?

Hjemme

Heisann! på lørsagen kom jeg hjem fra tre herlige og solfylte dager i Oslo. Har kjøpt masse nytt som jeg tenker jeg viser dere på en video senere i dag eller i morgen. I Oslo bodde vi på P-hotels som lå rett ved karl johann, på grensen vis noen vet hvor det er. Og alle sagene bestod av soling, kafebesøk og shopping. 
Oslo

Nå har jeg nettopp fått i meg frokost og er straks klar for å sette meg i bilen på vei til flyplassen. Jeg gleder meg kjempemasse til å være i Oslo helt fram til lørdagen, i tillegg så har vi så flaks med været, det blir knallsol hver dag! Jeg reiser som sagt med søsteren min Grete og mormoren min, og vi satser på en god del med shopping. 

Jeg skal prøve å oppdatere bloggen men jeg vet ikke hvordan det er med tråløst nett der, men jeg skal i allefall ta en god del bilder.


Ferie

I går tok jeg endelig ferie etter en sju timers arbeidsdag på Staples. Jeg har bae ferie i en uke, så den skal nytes. Jeg skal som sagt til Oslo på onsdag, og der er det meldt mye finere vær enn her. I dag har jeg ikke gjort så mye, har vært på besøk til faren til Christoffer en tur, og så har jeg tenkt meg på trappetrening i Granåsen om ikke lenge siden været er så herlig.

 
Lately

Hei, nå er det lenge siden jeg har blogget ordentlig! Eller jeg kan vel egentlig ikke si at jeg noen gang har blogget skikkelig ordentlig, men det er noe jeg har skikkelig lyst til å få til. Siden det er så lenge siden sist så tenkte jeg å fortelle litt om hva som har sjedd den siste måneden. 

For det første så fikk jeg som sagt jobben jeg søkte på staples, som er et kontorrekvisita som ligger på tiller, og jeg ble så glad! Tre dager etter intervjuet hadde jeg min første arbeidsdag og jeg stortrives. Jeg ska jobbe på Staples hele sommeren og utover høsten osv. Så jeg satser på at jeg får tatt lappen om ikke lenge! 

Den 13. juni kom JEG opp i matte muntlig eksamen! Av alle 120 elevene på studiespess så var det 7 stykker som kom opp, og selføgelig var jeg en av dem. Men det er ikke det verste, egentlig så kom jeg ikke opp, men det ble publisert på itslearning en dag fortidlig, slik at de måtte trekke på nytt... Men jeg har kommet over det nå, fikk 4, noe jeg er veldig fornøyd med, ettersom at det var t-matte.

Som sagt så skal jeg jobbe i hele sommer, men den 10-13. juli drar jeg, Grete og mormor til Oslo på en liten shoppingtur. Det gleder jeg meg masse til. Men en ting jeg gleder meg enda mer til er at jeg skal til SPANIA i høstferien med kjæresten min! Vi reiser nedover alene, men skal bo hos ste-besteforeldrene hans i torrevieja i 10 dager. Selv om det er i oktober så satser vi på sol og varme, men vi må nok være forberedt på noen dager med lite sol. Så nå vil jeg starte på nytt! Vurderer også å lage meg en ny blogg, ettersom jeg ikke klarer å endre designet mitt noe mer.. men vi får se.

kosehelg

heihei! Denne helgen her har vært super herlig. Har vært hos kjæresten min å sove der hele helgen med gode venner og koset oss med grilling. I gårkveld hadde jeg og Christoffer en liten kosekveld med godteri og film. I dag er vi hjemme hos meg og skal straks legge oss å sove ettersom christoffer skal på jobb i morgentidlig. Jeg fikk foresten jobben på staples som jeg fortalte om for en stund, men tenker jeg skal lage et innlegg om ting som har skjedd i det siste i morgen.
Ny start

I dag er jeg så glad for at det endelig er mandag. Har gått rundt hele uken å spist dritt og har nesten ikke hatt noe motivasjon til å trene. I går var jeg i konfirmasjon til lillesøstra til kjæresten min, var kjempekoselig, og fikk selfølgelig i meg litt for mye god mat, hehe. Så nå skal jeg snart på 3t å ha intervaller før jeg drar på skolen klokken 10.40. Deili! 

Etter skolen skal jeg på staples på jobbintervju! Var der for to uker siden også, men jeg ble ringt opp igjen, er utrolig spent på hva de kommer til å si. Og i morgen skal jeg på kino med kjæresten. I tillegg er det meldt supert vær hele uka, åhh, dette blir ei bra uke kjenner jeg.
See så fint vær♥

Søndag

Jeg har virkelig et hat-elsk forhold til søndager. De kan være deilige og koselige men uansett så er det dagen før en ny skole uke, tanken på det er bare så slitsom. Heldigvis er det en kort uke neste uke, og på onsdag får vi vite om vi kommer opp i skriftlig! Tenk i morgen så er det bare en måned til sommerferie vis jeg ikke kommer opp i muntlig, ahh, gleder meg sånn. 

Senere i dag skal jeg en tur på treningssenteret å trene kondisjon og mage tenker jeg, skal bli deilig etter en helg med mye pizza og god mat. På torsdag skal jeg til tannlegen og på fridays og RBK kamp med søstersen og kjæresten, og på fredag er det jo selveste 17.mai. Har heldigvis en del å se frem til i denne kommende uka fremmover. Skal oppdatere dere hver dag, tror jeg.


Komfirmasjon

Nåå er det lenge siden gitt! Men som sagt så blogger jeg når jeg har lyst, men er jo så gøy å se tilbake på minner om noen år, så skal prøve å blogge oftere.

Sist søndag, altså for en uke siden så ble min kjære lillesøster konfirmert. Det var en superkoselig dag og jeg var så stolt. Var kjempe god mat og god stemning, virkelig en dag jeg ikke kommer til å glemme med det første.


Kjærestekos

i dag tok jeg helg jeg. Det var så deili å bli ferdig på skolen i dag å vite at jeg har fri i morgen. Timeplanen min er nemlig slik at hver 6. fredag har jeg fri, noe som er superdeilig! Etter skolen tok jeg turen på 3t, og da jeg var ferdig kom jeg hjem til nyvasket og ryddig rom. Kjæresten hadde nemlig kommet hjem før meg og gjort alt det, bli såå overasket og kjempeglad. Ellers i dag har jeg bare kost meg med han, vært en liten tur på butikken osv, deilig dag.
so sick

I dag våknet jeg i fem tiden av en utrolig kvalme, var helt sikker på at jeg skulle kaste opp, men gjorde heldigvis ikke det. Har derfor holdt meg hjemme i dag, og det var bra for jeg ble verre utover dagen. Men nå kjenner jeg at jeg er på bedringes vei. Ironisk at jeg skulle bli syk etter en herlig kveld på spa i går, noe som var helt fantastisk forresten. 

I morgen er det vanlig dag på skolen, men etter skolen drar hele klassen på kino sammen! Det håper jeg blir kjempe koselig.Christoffer kommer også utover kvelden, så det tror jeg blir en fin dag, så lenge jeg ikke blir dårlig igjen..
Spa

Hei, nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen. I dag var jeg innstilt på en lang og hard dag på skolen, men vi slapp unna siste timen. Da bar turen på 3t og jeg gjennomførte en hard pyramide intervalløkt, trodde ikke det skulle bli såå tungt som det faktisk ble, men er stolt over at jeg kom meg gjennom det. Og nå skal jeg snart på SPA!! Ska på Britannia med pappa og Grete klokken sju på en herlig spatime, gud som jeg gleder meg!


kosesøndag

ahh, har vært en herlig og avslappende dag i dag. Har egentlig ikke gjort noe som helst, har ikke vært utenfor døra en gang. Dagen startet med at kjæresten kom så og si med en gang jeg stod opp, og vi spiste felles frokost med resten av huset. Senere fikk vi noen timer hjemme alene før det ble servert middag. Vi så også fotballkamp utover kvelden, ikke noe jeg er så veldig glad i å følge med på, men det var koselig alikevell. Har vært så deili å ikke gjort noe som helst i dag, så nå er jeg klar for ei ny skoleuke... eller kunne godt trengt et par søndager ekstra.
Endelig helg

Åhh, har følt at denne uken har gått sååå tregt, selv om vi hadde fri på mandag. Men i dag ble det endelig fredag og skoledagen var lett og grei. Har hatt en kjempefin dag i dag, var på trening og har vært å hentet pappa på flyplassen. Vi koste oss med pizza og familiekos når vi kom hjem. Elsker at mamma og pappa fortsatt er så gode venner som de er og at vi kan ha det kjempekoselig sammen, jeg får så mange gamle minner av slike dager. 

I morgen starter vi dagen med en fellesfrokost før vi tar turen til city syd for en liten shopping og cafe tur. Senere på ettermiddagen kommer Christoffer, og etter nesten sju måneder får pappa og Christoffer endelig møte hverandre, er så spent! 

Tok ingen bilder i dag, men disse to er fra i sommer. øverst har vi Grete (lillersøster), Anneli som er halv lillesøsteren min og pappa, og under er det pappa og Kristian som er halv lillebroren min. 

fjerde april

Hei! I dag har det vært en helt vanlig dag.. Ganske kjedelig i grunn, så har ikke så mye spennende å dele med dere. Vært på skolen og på 3t, klarte endelig å springe til jeg ble ordentlig sliten uten å få vont. Jeg tenker jeg kommer med et innlegg litt senere i kveld med litt nylige innkjøp. 

Foresten så har barndomsvenninen min fra Narvik burdag i dag! Vet ikke hvorfor, men jeg har alltid husket det kjempegodt. Så gratulerer med dagen til deg Ida♥

 

Endelig

I dag fikk jeg endelig se kjæresten igjen! Jeg sluttet klokken 11 på skolen i dag, så jeg dro en tur på 3t før jeg tok bussen hit til melhus. Christoffer stod tilogmed på bussholdeplassen når jeg kom og det var så godt å gi han en lang god klem. Vi dro innom solstudioet på veien, og ordet oss litt mat da vi kom hjem.

Nå sitter jeg alene hjemme his Christoffer, han måtte desverre spille kamp i dag, og siden været er så dårlig orker jeg ikke sitte ute å se på. Men fikk godteri fra tax-free av Christoffer, så tenker jeg skal sette meg ned å kose meg litt med det og noen episoder av Pretty little liars... Selv om det er Onsdag. 


Les mer i arkivet » Juni 2014 » Januar 2014 » Oktober 2013
hits