nye nødvendigheter

I går hadde jeg fri, og ettersom jeg klarte å ødelegge buksen min i helgen, tok jeg turen på city syd for å kjøpe meg en ny en. Endte opp med at jeg handlet litt mer, småting som jeg trengte. Senere på dagen dro jeg og Christoffer for å trene, han dro på impuls mens jeg tok turen på 3t. Ble en hard rumpeøkt! 

Nå skal jeg snart på jobb, og jeg er ikke hjemme før halv ni i kveld, så vi snakkes kanskje da.alt bortsett fra buksen er fra H&M, som er fra carlings.

new in

hei! åhh, har så dårlig tid nå, men tenke jeg skulle slenge med to av mine siste innkjøp. Elsker både skoene og genseren! kommer bedre bilder av genseren senere i et outfitinnlegg.

blogger senere! 


Nylige innkjøp


Nye hvite converse til våren

Bestillte dette på cverbrand her om dagen, og jeg elsker det! Det er kanskje litt lyst, men bruker litt solpudder i tillegg så det blir en fin kombinasjon.Deili kosebukse fra h&m


fra VILA
Fra h&m

Innkjøp

Hei! På Tirsdagen var jeg i byen med Grete og mormor, siden det var Grete sin bursdag. Det ble jo derfor bittelitt shopping, ble veldig fornøyd med hva jeg kjøpte meg! Har lært at alt av klær som jeg kjøper skal sitte perfekt, vis ikke vil jeg aldri bruke det.. hehe.Alt er fra Gina. 250 kr for alt, hehe. 

Tangle Teezer

Hei alle sammen! Nå kom jeg nettopp hjem fra byen, har kjøpt inn bursdagsgaver til Grete som blir 15 år på tirsdagen. Kjøpte meg en ny hårbørste med det samme, en jeg har sett på lenge, nemlig Tangle Teezer. Jeg tror jeg kommer til å bli veldig fornøyd etterhvert, den kjennes i alle fall veldig god ut. Har faktisk mange gode hårprodukter nå, så satser på et sunnere hår mot sommeren, ahh.

Innkjøpene fra i går

Dette var altså det jeg kjøpte meg i går, men kjøpte en del julegaver i tillegg, men det vil jeg jo ikke legge bilder av på bloggen, haha. 
Kjøpte denne  jakken på veromoda, er såå usikker på om jeg liker den eller ikke, liksom en del av meg gjorde det men en anen del gjorde ikke det.. Men var ikke så dyr, i verstefall får grete den, for hun elsket jakken.


veromoda


haha, måtte endelig skaffe meg en slik en jeg også, å det ble såå fint.


det er kalt ute..Begge fra hm 

Mac lipstick

Jeg har sotte i hele dag å øvd til samfunnsfag prøven jeg skal ha i morgen. Er akkurat ferdig med notatene til begge kapittelene, nå mangler det bare å få det klistret inn i hjernen, men jeg kjenner at jeg er ganske så lei nå...

Men vet dere hva, i går kom mormor hjem fra byen med ny leppestift til meg, hehe, var jo etterspurt ett par ganger da, så var fint å endelig få den. Cream D`nude fra mac som sikkert de fleste har hørt om, jeg har hatt den ett par ganger nå og jeg liker den ganske godt, syntes den kler meg. Men erger meg litt hver gang jeg kjøper den, for jeg har lyst til å prøve noen nye farger, mac har jo såå mange fine leppestifer, men jeg tørr liksom ikke. Men skal prøve neste gang!


nytt i klesskapet

Hei! tenkte jeg kunne vise dere to nye gensere som jeg kjøpte her om dagen. Syntes de er såå fine, begge er kjøpt på only vis noen skulle lure. 

ps. dette innlegget er et utkast fra forje uke eller noe... er mest sanynelig tilbake på bloggen for fullt i morgen!

Litt nyttBukse fra Vila
Verdens beste parfyme fra cubus!Veromoda

limegrøn

Hei hei, unnskyld for null blogging i dag, eller var jo igår egentlig haha. Orket rett og slett ikke, menmen, blogger nå! Kom hjem fra min første kjøretur med pappa for ikke så lenge siden, var driiitgøy, gleder meg til jeg skal ta lappen! Ellers har jeg ikke gjort noe som helst i dag, så har egentlig ingenting å blogge om. Men tenkte jeg skuller vise dere bikinien jeg kjøpte her om dagen.
Ahh, jeg syntes der er så fin, spesielt fargen. Tenk dere den her til en solbrun hud! dere for sikkert se bilder fra Hellas, 11 DAGER IGJEN! ♥


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits