Inspirasjon?

Noen der ute som har lite inspirasjon, til skole, trening, helse, litt hjelp med julestemningen eller bare å holde seg positiv gjennom resten av mørketiden? Da vil jeg på det sterkeste anbefale tumblr! Jeg vet det er veldig mange der ute som ikke skjønner helt hva det er og ikke orker å sette seg ordentlig inn i det. Men i allefall så er det supersmart, det er på en måte som weheartit, men jeg syntes tumblr er såå mye bedre. 

Du lager deg på en måte en profil, så kan du lage deg en blogg. Du kan followe andre blogger og alle bildene og alt de reblogger kommer opp på dashbordet ditt, og da kan du også trykke på reblog slik at bildet kommer på din blogg. Du kan også legge ut egne bilder, legge til hashtagger på bildene og tekst. For eksempel vis du trenger litt treningsmotivasjon så kan du søke på fitspo og så kommer det opp masse bilder nedover på dashbordet som er tagget med det, så kan du går inn på de bloggene som har lagt ut bildet og followe denne bloggen. 

Ja, det er så mye du kan bruke det til, dere burde virkelig prøve det ut, jeg er utrolig dårlig til å forklare, men det er bare å prøve seg fram så finner dere ut hvordan det funker til slutt. Dere kan finne min tumblr HER. Husk du må ikke ha en tumblrprofil for å lese tumblrblogger.

Tenkte jeg kunne linke til noen fine tumblr-blogger med det samme.

♥ http://always-feel-beautiful.tumblr.com/

♥ http://fitnessfoodfabulous.tumblr.com/

http://d4ilyr0utine.tumblr.com/

http://shaunsurryhills.tumblr.com

http://createthislookforless.com/

http://balletnerd7.tumblr.com/

♥ http://sofia---nt.tumblr.com/

♥ http://wild-r0se.tumblr.com/

DIsse tumblr sidene er altså noen av mine favoritter!
Miss youHar såvidt gått en dag, og jeg savner deg utrolig mye.

Just girly things


Syntes det er så gøy å lese slike, kjenner meg så godt igjen! 
Hva syntes dere? 

Live, Love, Laugh
That´s all you need to do♥

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits