Buenas noches

Nåå skal jeg legge meg før jeg starter morgendagen med spansk, haha.  Og etter skolen går turen til 3T for min første trenings time, litt sykt at JEG skal begynne å TRENE når jeg tenker over det..


Bildedryss - nyttårsball 2012

Noen bilder fra ballet vi hadde for ei og ei halv uke siden. Super gøy kveld, storfornøyd med siste ballet i grunnskolen!

(noen av bildene er lånt av Marlene♥) 

Kort skoledag

I dag sluttet vi kl kvart på 12, ahh, det er så deilig å slutte så tidlig. Etter jeg kom hjem har jeg bare sovet og spist litt mat, blir vell bare mer leksegjøring i dag også.. Har sluttet å være sosial i det siste, snart sitter jeg her med ingen venner lengere, haha. Vurderer å mekke meg en kake senere, har så forferdelig lyst på kake nå!


day 31 +++

hei♥ sorry for at jeg ikke har lagt ut bilder i dette prosjektet på  en stund, men tenkte at jeg skulle legge ut alle bildene for de dagen jeg mangler å legge ut nå♥


day 21 -31♥

DRIVE SAFE

Slitsome skoledager

Mandag, en ny start på en ny uke. Begynner alltid med de samme tankene "uken her skal jeg bare spise sunt", " jeg skal gjøre masse lekser denne uken, og jeg skal legge meg tidlig hver dag" Hahha, veldig skjeldent noe av det holder. Kjenner allerede at jeg bare har lyst til å legge meg ned å sove selv om jeg har masse lekser jeg må gjøre. 

Må vel bare sette igang.Snakkes sikkert senere♥

Kjole bestillt!

Nå har jeg bestillt meg en ny kjole fra nelly.com. Har hatt lyst på den lenge å nå som jeg endelig har fått penger på kortet så måtte jeg bare kjøpe den. Gleder meg til den kommer, men er litt redd for at den er for stor, men håper på at den ikke er det!


Daffe søndag

Ja, i dag har jeg ikke gjort noe som helst, samme som i går. Kjenner jeg har litt hodepine i dag, håper virkelig det går over til i morgen, det siste jeg vil er å gå glipp av noen skole dager når jeg alerede føler at jeg henger etter. I kveld skal jeg få gjort noe lekser, som jeg ikke fikk gjort i går, men nå skal jeg straks putte i meg litt middag.
Amors pil

Hahah, nå skal dere få se den reklamefilmen som vi lagde på skolen for ikke så lenge siden. Vi fant på at vi ville reklamere for amors pil AS (eller amors badminton ball, siden vi ikke hadde noen pil å bue....) Her får dere i alle fall se den, si gjerne deres mening!

HELG

Hahah, ja, det er helg. Blogger om det nå, selv om det er seint på en lørdag nå. Fikk ikke blogget i går siden jeg var på winterparty til ett på natten, det var ikke så bra som jeg hadde håpet på, men litt gøy var det. 
Våknet i halv 3 tiden i dag og siden har jeg ikke gjort noe som helst bortsett fra å ligge på sofaen å sett på Grays anatomy på tv 2 bliss.

Skal rydde rommet og gjøre lekser nå, skal i hvert fall prøve viss jeg gidder så vi snakkes. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits