I dag og i går

Hei, og sorry for fravær fra bloggen de siste dagene! Det har bare vært litt småhektisk og jeg har vært trøtt hele uka egentlig. I dag var det enda en dag med skole og trening, og utover kvelden satt jeg meg ned for å skrive et par jobbsøknader som jeg allerede har fått sendt inn. Jeg bestillte meg også den 2xu kompresjons tighsen i dag, men klarte å skrive inn pappa sin adresse, så det kan ta en stund før den er i boks.  

Siden jeg ikke fikk blogget i går så må jeg få sagt gratulerer med dagen til Anniken som hadde bursdag i går. Vi tok oss en kjempelang lunsj på jordbærpikene siden vi hadde dobbel fritime, og vi koste oss super masse. Var en veldig fin og avslappende dag i går, jeg tilbringte kvelden hjemme hos Christoffer med noen kompiser og så på fotballkamp og spiste pizza, haha, koselig spør du meg! Og i morgen drar jeg og Christoffer på hyttetur sammen, åhh, jeg gleder meg utrolig mye. skal få tatt masse bilder, men det blir nok ikke noe blogging mens jeg er der.. Klarer nesten ikke vente til vi skal dra, det kommer til å bli såå koselig♥

Tirsdag

hei og god tirsdagskveld alle sammen! nå sitter jeg godt pakket inn i dyna og er snart klar for å sove etter en deilig dusj. Hadde en vanlig lang dag på skolen i dag med gym, etterfulgt av en tur på 3t. Senere gikk turen til xxl hvor jeg kjøpte ei ny skibukse og ei nike t-shorte. 
week 5

hei alle sammen. Nå er vi allerede gått inn i den 5. uka av 2013, herregud hvor tiden flyr. Jeg hadde egentlig lovet meg å ikke være syk en eneste skoledag fram mot sommeren, men allerede i dag ble jeg syk.. Jeg våknet i morges og var kvalm og hadde vont i hodet, jeg tenkte det ville forsvinne ettervert, så jeg tok turen til 3t som vanlig. Men etter 20 minutter på mølla kjente jeg meg helt forferdelig og jeg måtte bare dra hjem igjen. Så nå ligger jeg her å ser på mtv, mens sola skinner ute.. Christoffer er faktisk også syk i dag, så har heldigvis noen å snakke sammen med. 
Søndag

Hei alle sammen. I dag tror jeg må ha vært den mest avslappende og rolige søndagen på lenge! Startet dagen med ei treningsøkt på 3t, trente rygg, og jeg kan trygt si at jeg kjenner. Når jeg kom hejm tok jeg meg en lang dusj med peeling og fikset neglene etterpå. Har også fått gjort litt matte og anet skolearbeid, og sett på Glee som gikk på tven. 

og i morgen starter jeg morgendagen med en ny treningsøkt, og resten av dagen går vel til skole og lekser tenker jeg. Hvordan har deres søndag vært?

Fra kjærestenHer er klokken jeg fikk av verdens beste kjæreste i bursdagsgave! Syntes den er såå fin, elsker klokker, finnes virkelig ikke bedre tilbehør enn det, og det kler alle. Ble i allefall superglad, perfekte gaven. Den er fra next2 vis noen skulle lure. Elsker deg Christoffer♥

Surpriseparty

Hei og god lørdagskveld alle sammen! I går så fortalte jeg jo dere at jeg og Christoffer skulle til leiligheten til besteforeldrene hans bare for å chille alene litt, men vet dere hva? Mens vi var der hadde Grete, Marlene og resten av vennene mine vært her hjemme å ordnet til surpriseparty! Så når jeg kom hjem ble jeg overasket med taco, kake, gutter og jenter i finklær, og masse gaver. Det ble en kjempefin kveld, har virkelig ikke ord for hvor takknemlig jeg er for at jeg har en slik vennegjeng som finner på slike ting! Og ikke minst for at jeg har verdens beste søster som satte igang alt sammen ♥ 

Så da måtte jeg jo hoppe i finklærne mine jeg og, så ble det festing natten lang, haha. Kristine, Marita, Marlene og Christoffer lå over, er superfornøyd med hele gårsdagen, tusen takk! Tok selvfølgelig fram kameraet og tok noen bilder som jeg skal dele med dere.

 

 

 

Outfit 25.01.13Var ferdi tidlig på skolen i dag, så jeg hadde masse lys i stua når jeg kom hjem, og da ville jeg ta outfitbilder, haha. Ganske enkelt, men fint antrekk i dag, smykket er fra bikbok, tulipantopp fra veromoda og buksen er fra only. Gleder meg kjempemasse til å tilbringe dagen med kjæresten, skal se om vi får tatt noen bilder i løpet av dagen også.

Tiden flyr

Har seriøst aldri tid til bloggen lengere. Eller jeg kunne selvfølgelig tatt meg litt tid og gjort ting litt bedre, alt jeg blogger om er jo hvor lite og dårlig jeg blogger... Men jeg orker rett og slett ikke ta meg så mye tid til det akurat nå. Når jeg er ferdi på skolen, så drar jeg rett på trening, og når jeg da kommer hjem så ser jeg ut som et dass, da finnes det nok ikke mye motivasjon til å ta outfit bilder eller lignende. Ja, dere skjønner. 

Denne uken har i allefall gått superfort, og jeg gleder meg uansett til en etterlengtet helg. I morgen blir det 3t på morningen, så kanskje jeg får til noe outfitbilder etter skolen. Senere drar jeg og Christoffer ned til besteforeldrene hans, hvor vi får hele leiligheten deres for oss selv, det blir superdeilig! Skal foresten lage et eget innlegg hvor jeg viser den superfine klokken jeg fikk av han i burdagsgave, ah, dere måå bare se den. 17 år!

god kveld alle sammen! i dag hadde jeg bursdag, eller må kanskje si i går nå.. Tenk at det bare er ett år igjen til jeg blir 18 nå. Jeg startet dagen med kake og gaver på senga, før jeg og mormor dro til byen på litt shopping og kafe, noe som var superkoselig. Dere skjønner at akkurat i dag hadde vi noe som kalles for kveldsskole, altså en helt vanlig skoledag, bare at den er forskjøvet 6 timer tilbake.. Litt skipt egentlig, men gjorde ikke så mye. Når jeg var ferdig på skolen i åtte tiden dro mamma meg med på capri hvor Grete, Christoffer og mormor satt, så spiste vi masse god mat og koste oss. Så bar det hjem til kake og is, fikk også et lite kveldsbesøk av søte Marlene. 

Har i allefall hatt en superfin dag med masse fine gaver, fikk ny linse til kameraet, så nååå skal det blir bilder på bloggen! Fikk også verdens fineste klokke av kjæresten ♥ I morgen står volleyball dag på planen etterfulgt av en tur på 3t, blir nok en fin dag det også. Nå skal jeg sove, er jo supersent nå, haha, god natt.Har ikke noen ordentlige bilder fra dagen, men jeg lover, jeg skal bli flinkere på bildefronten!

outfit og litt mer


bukse-only   genser-gina tricot   vest-veromoda   skjerf-hm

Hei hei alle sammen! I dag har det vært enda en lang dag med skole og trening. Off, føler meg som verdens kjedeligste blogger for tiden.. Men det skal bli bedre, en eller anen gang! Endte opp med 45 min på mølla i dag, er jo så deilig etterpå. Ellers har jeg ikke gjort stort mye i dag, var hos Christoffer i hele gårkveld, kan ikke beskrive hvor deilig det var. I morgen har jeg kun skole til klokken 10.20, så tenker meg en tur på 3t før jeg kanskje tar en runde med sol, er superlenge siden sist!


nå ligger jeg i sengen min og redigerer noen bilder som jeg tok nettopp, de kommer nok på bloggen om ikke lenge. Blar litt gjennom tumblr (sykt hvor mye innspirasjon man får der!) samtidig som jeg sitter på tlf med kjæresten. God natt alle sammen♥
Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits