Nyttårsball

Hei alle sammen og god helg! Jeg hadde så utrolig gøy i går, skolen min arrangerte nemlig nyttårsball og jeg tror ikke jeg har hatt det så gøy på flere månder. Det morsomste var at jeg kunne gå på vinmonopolet helt selv å kjøpe meg drikke, jeg er stor fan av hvitvin, så jeg drakk nesten bare det i går. Kvelden startet hjemme hos ei venninne med masse koslige jenter før vi tok maxitaxi ut til folkvang, der festen var. Tiden gikk så utrolig fort og plutselig var det på tide å dra hjem. Men hadde en kjempefin kveld som jeg kommer til å huske lenge!


Har dere hatt ei fin helg så langt?

18 år

oisann, da var jeg blitt 18 år gammel. Utrolig rart å tenke på faktisk, men sykt gøy også. Hadde bursdag i går, og hadde en superfin dag. Dro til byen en tur med mormor hvor jeg tok teoriprøven til bil (og bestod!) og spiste lunsj. Startet på skolen klokken 14.10(...) og senere på kvelden dro jeg med familien og spiste bursdagsmiddag. Fikk masse fine gaver fra både familien og venner, og det setter jeg utrolig stor pris på. 

I dag hadde vi volleyball turnering på skolen med utkledning selfølgelig, og det vi skal forestille var sjeik med livvakter eller noe, haha. Etter skolen tok jeg meg ei økt på 3t, hvor jeg møtte på Martin Atle. Liker ikke så godt å trene alene, så det var deilig å ha noen å trene med. glad mandag

Fikk det lykkeruset i dag, ahh! Var nemlig på skolen i sistetimen, så trøtt og sliten, ville bare hjem å slappe av, men skulle jo på jobb etter skolen. Men fikk faktisk melding fra sjefen min om at jeg fikk fri helt til 31.januar! Endelig litt tid til å fokusere på bare meg, vennene mine og skolen. Endte derfor opp med en shoppingtur i byen med Kristine, og en treningsrunde etter det. Treningen min går foresten strålende, gleder meg til hver økt, og jeg begynner endelig å se resultater, det er så gøy! 

I morgen har jeg bursdag, endelig 18 år! Har ingen store planer for dagen, skal ut å spise med familien og slikt, men skal feire bursdagen min til helga.  

Tilbake på bloggen

Heisann! haha, nå er det virkelig lenge siden jeg blogget, sist var vel da jeg var i Spania, 3 månder siden! Det har skjedd utrolig mye skjipt den siste tiden.. både før, under og etter jul, men gidder ikke gå nærmere inn på det. Men nå vil jeg bare legge alt det bak meg, og faktisk starte å blogge litt igjen. Det har vært forferdelig mye med jobbing i høst, har vært utrolig sliten og ikke klart å oppnå de karakterene jeg har ønsket på skolen, noe som har gjort meg ganske depresiv. Men nå har jeg fått mindre jobbtimer, og vurderer etterhvert å slutte... 

Uansett, nå er det nytt år med nye muligheter og jeg har, som de aller fleste, sotte meg en del nyttårsforsetter. ♥være mer positiv og glad. ♥Trene mer og spise sunnere. ♥gjøre mye mer skolearbeid. ♥begynne å blogge igjen. ♥ta lappen. ♥være mer sosial og åpen mot nye mennesker. Dette var noen av mine nyttårsforsett som jeg har bestemt meg for å gjennomføre. Og nå har jeg faktisk en del ting å se fram til, jeg gleder meg til tiden som kommer. Selv om noen ting ikke er så veldig bra, så føler jeg faktisk at livet mitt går frammover og at jeg har muligheten til å bli lykkelig igjen. 

Håper at dere som leser dette vil følge meg videre, kan ikke love veldig mye blogging, men jeg skal nok klare å oppdatere noen ganger i uken. 


Les mer i arkivet » Januar 2014 » Oktober 2013 » September 2013
hits