søndag i februar

I dag er det siste søndagen i februar, det vil si at neste søndag er det vår! Det er så sinnsykt herlig at vi nermer oss sommeren, jeg gleder meg fryktelig mye, tror turen går til Naxos igjen med masse herlige folk.

I dag skal jeg ikke gjøre så mye anet enn å gjøre matte (har matteprøve på onsdag) og redigere en video fra meråker som dere ska få se! Er allerede godt i gang med den.Savner Meråker turen fryktelig mye, åhh♥


siste dag i Meråker

Heei♥

Nå sitter vi ferdipakket på rommet og skal snart opp å spise frokost før vi tar en siste tur i bakken. Har hatt en super fin tur med Marlene og hennes familie hit i Meråker i Kirkebyfjellet. Slalom bakken ligger rett ved siden av hytta og vi har dratt på så mange slalom turer vi har fått sjangsen til å dra på. Hytten er jo super fin og ble enda bedre da vi fant ut at Petter Northug og resten av skilandslaget har vært her i akkurat vår hytte, i August i 2010. Så nå har vi på en måte "kysset" hele skilandslaget, visst at man tenker at det å drikke av samme glass er et kyss. Hade♥
oppdatering fra Meråker

Hei!
Nå sitter vi våte på rommet etter en tur i bakken i regnet. Undskyld for lite oppdatering de siste dagene men nettet har heng seg opp så jeg har ikke fått blogget. I går hadde vi en super dag i bakken med MASSE sol, før vi tok turen til Sverige for å handle inn litt billig godt. Når vi kom hjem fra Sverige så laget jeg og Marlene taco, før vi tok turen i bakken igjen. På kvelden tok vi turen bort til noen som vi kjenner som har hytte her. 
Her er noen bilder fra de siste dagene 
Meråker

heei♥

kom fram til Meråker for noen timer og nå stor koser vi oss! hytten er KJEMPE fin og alpinanlegget ligger rett utenfor hytten. Hittil har vi hoppet litt i sengene...hahah.  og vært ute en liten tur, og snødde heldig vis ikke bort i snøen... hahhaha, god humor, jeg vet! Nå skal bare vente på middag også skal vi spise sjokoladefondue(nam!)eller hva det nå heter... snakkes ♥
God mor'n

Da var det mandag igjen, og det er DRIT lenge siden jeg har blogget! Har virkelig ikke hatt tid, eller jeg har ikke orket å tatt meg tid den siste uken, jeg har hatt tonnevis med innleveringer og prøver. Men nå er det endelig vinterferie! Og i morgen går turen til Meråker med verdens beste Marlene, herregud hvor jeg gleder meg, jeg får et smil om munnen bare jeg tenker på det.
Jeg vet ikke om det blir blogging mens jeg er der, men vis det er nett skal jeg prøve å ta meg tid til det, haha. Jeg skal i hvert fall ta masse bilder!

Men nå skal jeg opp å spise frokost (haha), før jeg skal ut en tur, så skal jeg ned til marlene for å ligg over hos henne. tihi♥

(skittent speil, I know..)

 

Husebybadet

Hei, sorry for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, men etter skolen så sprang jeg hjem, stappet i meg litt mat, pakket vesken min og tok turen bortover til kolstad for å fra på husebybadet med noen av vennene mine! Vi hadde det superkoselig og det var deilig å få svømt litt igjen. 
Etter vi badet så tok jeg litte granne sol, før vi gikk hjem i ni tiden, super koselig dag i hvert fall!
 

Fikk foresten 5- på samf prøven, passe fornøyd!♥
 

 

Null 3t på meg da

Når jeg klarer å sove bort hele etter middagen! Etter middagen i dag klarte jeg selfølgeli å sovne, sov i 3 timer! Så jeg fikk ikke kommet meg bort på 3t i dag da.. 
Så nå går kvelden mest sansynelig til rydding av rommet.. IGJEN og litt lekser vis jeg gidder, haha. Også får jeg vel se når jeg får til å legge meg for å sove i kveld..

en dag med sol

I dag er det sool! Viss jeg ser opp på himmelen så skulle man nesten tro at det var sommer, ahh! Akkurat nå sitter jeg og Grete oppe på stuen å spiser nybakte boller og is og blir blendet av solen som skinner inn igjennom viduet. Og senere i dag skal vi ut en tur før jeg stikker på 3t for å trene litt. 

Hadde foresten kåseriet mitt i dag, jeg var et nervevrak der jeg stod foran klassen, men heldig vis lo dem bitte litt da. Håper jeg får en fin karakter i det minste.


Kåseri

I dag har jeg ikke gjort noe anet enn å lage å pugget på kåseriet mitt. Jeg har ikke ord får hvor mye jeg gruer meg til å vise det fram for klassen i morgen, jeg har serriøst verdens dårligste humor! Det ender vell opp med at jeg står framfor klassen å ler av meg selv.. 
I morgen blir det trening på 3T igjen, er så deilig å trene for tiden, haha.  

Trene

Nå skal jeg tra på 3t å trene igjen, drar på rosten i dag for å prøve ut der også. 
I dag våknet jeg utrolig sent, så har egentlig bare daffet i hele dag, sykt digg. Men lurer på hvordan det skal gå i morgen tidlig og når jeg for lagt meg i kveld.  Har planer om å vise tre fvoritt kjoler til dere i kveld før jeg legger meg så ta en titt innom senere også.Det var noen som lurte på hvordan jeg fikk bildene satt sammen slik som i innlegget under, jeg lagde bare en kollasj i Picasa 3 som du får lastet ned gratis.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits