Turkis

Mandag i morgen

Og ikke nok med at det er mandag, det verste er jo at vinterferien er ferdig, og det har gått aaalt for fort! Men i dag kom jeg hjem fra hytta til kjæresten, vi hadde en superkoselig tur, perfekt avslutning på en etterlengtet vinterferie. Vi kom fram med bussen i 23 tiden på fredagen ettersom Christoffer hadde en kamp han måtte spille. Besteforeldrene, tanta, unkelen og et av søskenbarna hans var der allerede, og vi koste oss med latter, tv og kortspill utover kvelden. Neste morgen våknet vi til fellesfrokost, før vi dro en tur i slalombakken, noe som var kjempegøy! Utover kvelden ble det taco og mer spill og kos. I dag har vi for det meste bare slappet av, vi kjørte en tur rundt i området slik at jeg fikk se litt, hehe. 

Jeg liker meg kjempegodt på hyttetur med Christoffer og familien! Har aldri hatt hytte selv, men har alltid likt å dra på hytteturer, det er jo så koselig. Dessverre så tok jeg ingen bilder mens vi var der... her er vertfall et bilde av meg og verdens beste♥

Skitur

heisann og god fredag! Haha, dette må være en av de få gangene jeg er lei meg fordi det er fredag, vinterferien har jo gått alt for fort. Men i dag drar jeg på hytta til Christoffer igjen, så det blir deilig. I går var jeg på skitur, noe jeg veldig sjeldent gjør. Jeg, Marlene og Christoffer gikk på ski til Rønningen, vi koste oss med kvikklunsj og kakao der før vi kjørte ned igjen. Og jeg var sååå sliten, men det var veldig deilig med en lang dag ute i frisk luft. 


Innkjøp

Hei! På Tirsdagen var jeg i byen med Grete og mormor, siden det var Grete sin bursdag. Det ble jo derfor bittelitt shopping, ble veldig fornøyd med hva jeg kjøpte meg! Har lært at alt av klær som jeg kjøper skal sitte perfekt, vis ikke vil jeg aldri bruke det.. hehe.Alt er fra Gina. 250 kr for alt, hehe. 

Happy birthday

Heihei. Nå sitter jeg under dyna i kjellerstua med kjæresten å ser på Champions League. I dag hadde lillesøstern min Grete bursdag, endelig er hun fylt femten, og ferdig med fjortistiden sin. Det har vært en superkoselig dag i dag med bytur, resturant og selskap her hjemme. Tenkte egentlig å ta en del bilder i dag, men kameraet var dessverre tomt for bateri.. Men i alle fall vil jeg si gratulerer kjempemasse med dagen Grete, håpet du har koset deg masse og at du hadde en super dag. Er kjempe glad i deg! 

Og foresten så var jeg som sagt på Graffi å på kino med Anniken på søndagen. Det var såå koselig, vi koset oss lenge på Graffi med god mat og dessert før vi tok turen bort til Nova å så Beautiful Creatures. Det var en veldig spesiel film, men samtidig ganske bra, ville nok anbefalt den. 

Da jeg kom hjem fra kinoen var allerede Christoffer hjemme hos meg og vi koste oss med potetgull og kos resten av kvelden før han lå over. Mandagen startet med baking av cupcakes, det var kjempekoslig og de ble jo så gode! Siden vi hadde huset for oss selv dro vi på butikken og kjøpte inn til taco, det ble værtfall en super dag. 

Nå skal jeg kose meg videre med kjæresten før vi tar kveld om ikke alt for lenge. Jeg skal nemlig på jobbintervju i morgen! Kanskje jeg ender opp med jobb på platekompaniet, åååh, krysser fingrene!!

Herlig helg

Heisann, nå kom jeg nettopp hjem fra Marlene. Har nemli sovet over hos henne i natt, og det va superkoselig å endelig få litt tid sammen, vi koset oss kjempemasse. Men har egentlig litt dårlig tid nå, skal på Graffi og kino med Anniken om noen få strakser, og jeg gleder med kjempemasse, tror det blir en hyggelig kveld! I kveld kommer Christoffer så vi skal kose oss senere også. 
Tangle Teezer

Hei alle sammen! Nå kom jeg nettopp hjem fra byen, har kjøpt inn bursdagsgaver til Grete som blir 15 år på tirsdagen. Kjøpte meg en ny hårbørste med det samme, en jeg har sett på lenge, nemlig Tangle Teezer. Jeg tror jeg kommer til å bli veldig fornøyd etterhvert, den kjennes i alle fall veldig god ut. Har faktisk mange gode hårprodukter nå, så satser på et sunnere hår mot sommeren, ahh.

Friday morning

Nå har jeg akkurat komme meg opp av senga og inn i treningsklærne og sitter her med en god frokost som jeg straks skal få i meg. Egentlig så skulle jeg allerede vært på 3t nå, men jeg klarte ikke dy meg mot å ligge å drege meg leenge i senga, det er jo så deilig. I alle fall så skal jeg komme meg på 3t om ikke lenge, men det blir nok ikke like lang økt som jeg hadde tenkt, i og med at jeg må hjem å rydde og dusje før kjæresten kommer senere! 

Valentines day

Hei og god kveld!

Nå kom jeg nesten akkurat hjem fra en herlig kveld hos Christoffer. Jeg dro til han rett etter skolen og vi har koset og masse med pizza og tv-kos. Jeg syntes det er så koselig med valentinsdag, vi markerte det tilogmed på skolen i dag. Hver gutt har den siste uken trukket hver sin tilfeldig jente som de skulle på date med i dag, hele kantina var dekket med ballonger, lys på bordene og litt stemningsmusikk. 

I tillegg fikk jeg verdens søteste valentisgave av kjæresten, gikk rett og slett over alle forventninger! Fikk to hårprodukter maed argan oil og moroccanoil som jeg virkelig trenger, og litt sjokoladekos (er litt over gjennomsnittet glad i sjokolade tror jeg, hehe) Av meg fikk han et søtt, hjemmelaget valentiskort og en t-shorte, som sagt, han gikk over alle mine forventninger!


ÅÅÅ, jeg hadde nesten glemt å si det, men jeg tok vinterferie i dag, har nemlig fri i morgen, det er så ubeskrivelig herlig! Så planen i morgen er å komme seg tilig på 3t for å ha en langtrening, så kommer Christoffer for å ligge over, og vi trenger ikke stresse med noe. ah, livet er herlig.

 

Jobbsøker

ja, det kan man trygt kalle meg akkurat nå. Er rett og slett desperat etter en jobb, etter å tjene penger, spare til ferier og bil og så mye mer. Derfor har jeg i flere dager brukt tid på å skrive forskjellige jobbsøknader til forskjellige arbeidsplasser. Det er ikke lett, spesielt ikke når man her helt ny på markede, under 18, og ikke har noe interessant på CVen... Men jeg prøver, og jeg håper virkelig at jeg får en eller anen jobb før sommeren! Nå er jeg ferdig med dagens jobbsøknad-skriveøkt, haha, kan si jeg begynner å bli litt lei, men nå skal jeg bare kose meg med kveldsmat, smoothie og Grey`s anatomy resten av kvelden.
Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits