Takk for meg

Da er jeg ferdig med å blogge på denne bloggen. Ble litt lei av å måtte passe på alt alene, komme med kreative ideer alene osv.. Så derfor har jeg og søsteren min bestemt oss for å lage en blogg sammen, slik at vi kan gjøre alt sammen og ha ansvaret i lag. Vi har allerede kommet i gang og dere kan skjekke den ut >her<

Håper virkelig dere kan følge med videre der!
Monday

Heihei, håper alle sammen har hatt en fin start på uken.

haha, i dag ledet jeg som sagt gymtimen, noe som  var super gøy. Men desverre så hadde vi en naturfagprøve etter det, noe som ødela resten av dagen min, jeg hater virkelig å være så uforbered på en prøve.  
men nå skal jeg straks ned på trafikalt grunnkurs nede på skolen, så vi snakkes!Meg i nuet. 


 

Tar kveld etter en kosli helg

Ja, da var denne helgen også ferdig, noe som har gått alt for fort! Helgene og ukene flyr jo forbi disse dagene, er innmari ekkelt å tenke på at snart har vi eksamen og så er vi ferdig på ungdomskolen. I dag har jeg følt meg ganske så dårlig, noe som ikke har vært så bra etter som vi har naturfags prøve i morgen. I tilleg så skal jeg og Lisa lede gymmtimen og etter skolen skal jeg på trafikalt grunnkurs. men nå er jeg stuptrøtt, så jeg tror jeg tar meg en tur til drømmeland før jeg må tilbake til hverdagen..
Bildedryss - bursdag

Hei alle sammen

ble litt stusslig med blogging denne helgen, har vært ganske mye som skjedd. På fredagen var jeg på bursdag til mine to gode venner Lisa marie og Kristine, Lisa ble 15 år gammel mens Kristine ble 16, haha. Var en super koselig kveld, og det ble tatt utrolig masse bilder (var noen gutter som liker å leke fotografer, haha), da jeg kom hjem var det nesten 600 bilder på minnekortet, kan bare si at jeg ble sittende ganske lenge for å sortere ut bilder som skulle beholdes. 
Granåsen

Heihei!

I dag har jeg vært i granåsen med skolen min, det er jo VM i hopp i dag så vi var der i anledning til det. Det var jo fantastisk vær og utrolig varmt, så jeg valgte å dra med meg langrenskiene mine bortover for å gå en mil på ski!
var tungt og endte opp med gnagsår, men det var en utrolig koslelig tur, fikk virkelig endret synet mitt på langrenn i dag! 
Desverre så klarte jeg å glemme kamreraet mitt hjemme, noe jeg angrer så sykt på siden det kunne ha blitt superfine bilder, men heldigvis fikk lisa marie tatt noen bilder jeg fikk låne.


 

Sunlove it♥

HERLIG

Det har vært en så fin dag i dag, jeg aner ikke hvorfor jeg syntes det, men jeg er bare så glad. Sikkert fordi det er så fantastisk fint vær ute i dag, og ikke minst varmt! 
Skal sette meg ned med spansk leksene mine nå straks, jeg som elsker spansk mer enn noe anet på jorden, haha.  
Gleder meg fryktelig til skoleuken her er ferdig og det blir helg, skal bli så digg, har masse planer!Ikke akkurtat glansbilder, men se været da! ahh, jeg blir så glad♥

 

Tirsdags kos

Hahah, god morgen. I dag slutter vi kvart på 12 på skolen (noe som vi gjør hver tirsdag..) så planen når jeg kommer hjem er å sove, jeg er super trøtt! MEN det er ikke så veldig lenge til sommeren nå, og i går ble det bestilt biletter til Hellas i sommer, herregud hvor jeg gleder meg!
Sov godt

Det skal i alle fall jeg. Jeg er driiiiit sliten nå, eller trøtt hvertfall. Da jeg kom hjem i dag så hadde strømmen gått i hele huset, så det var null nett, derfor gjorde jeg like gjerne ferdig nesten alt av lekser i denne uken, haha. Sovnet faktisk på sofaen med geografiboken i fanget og våknet til at mamma kom hjem, så kjedet jeg meg noe forferdelig mye, så jeg bestemte meg for å ta turen til 3T for å trene litt, lenge siden sist. 

Hoppet i dusjen når jeg kom hjem, fikk virkelig kjørt meg denne treningen, jeg var rett og slett drit sliten. Nå har jeg ingen anelse om hvordan jeg har tenkt til å få drad meg selv opp av sengen i morgen tidlig. 


ny uke, ny start!

Da var det mandag igjen, og jeg våknet til blå himmel og sol, sommerfeeling! Snart går turen til skolen, før trening senere i dag. Er skikkelig motivert til alt mulig i dag, meen  nå må jeg gå.
Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits