Påskeferie!

Ahh, harvirkelig ikke ord for hvor godt det endelig var med ferie på fredagen, føltes som et tonn som ble løftet av skuldrene mine etter to uker med masse prøver og innleveringer. Siden sist har jeg vært på KVT-festen som var på torsdagen, det var så gøy! Hele fredagen så vi film på skolen, og etter skolen dro jeg og noen andre hjem til Anniken og spiste taco og koset oss. I går eller i dag har jegikke gjort noe stort, har vært på 3t to ganger. Er ikke så mye å finne på når kjæresten er i Spania, ja dere hørte riktig, han dro til Spania natt til torsdag mens jeg sitter igjen her i kalde Norge, kan ikke si anet enn at jeg savner han kjempemasse! 
Do you dear to make a fashion statementHer er da dagens antrekk! Tok bildene i går, ettersom jeg ikke rekker å ta bilder etter skolen og trening. 
t-shorte //gina tricot   bukse //Dr. Demin   skjerf og jakke //vero moda   solbriller //Rayban

Noen spørsmål

I det siste har det hopet seg opp en del spørsmål her på bloggen. Tenkte derfor jeg skulle ta meg litt tid til å svare på dem nå.

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?
i 6 månder. 

Hvilket årstall er du født i?
1996. 

Hvor er den grønnblåe blusen din fra?
Den er fra bikbok! Har du og søsteren din et godt forhold?

Jeg vil si at vi har et veldig sterkt forhold, men det kan gå veldig opp å ned. Egentlig er vi som bestevenner, men vi kan også være hverandres største fiender. Dere aner virkelig ikke hvor slemme vi kan være mot hverandre til tider, nesten litt komisk!

Hvor ligger Graffi i Trondheim?
På solsiden og rett ved Nova kinosenter, atme kondomeriet og sjokoladebutikken, vis dere skjønner.. 

Hvordan får du kjæresten din med på å ta så mange søte bilder sammen med deg?!
Haha, er ikke så lett, tror egentlig ikke han vil bestandig, men det funker å mase litt:) Legg ut en sangvideo, pliis!
Haha, en dag kanskje. 

Kan du blogge mer om trening og ha flere videoblogger?
ja, ettervært. 

Tenker du over kostholdet ditt, eller spiser du som det passer?
Jeg prøver å holde meg mest mulig sunn i hverdagene, men i helgene spiser jeg som regel det jeg føler for. 

Kan du blogge oftere snart?
Kanskje om en stund, men har en ganske lite interessant hverdag akkurat nå..

Hvilken linje går du på videregående?
Studiespesialiserende

Hvor er bildet av deg og søsteren din tatt? 
Det er på akropolis i Athen. Hva heter youtube kanalen din, vis du har?
Hogreina, haha, der kan du finne mye rart! 

Hvilke blogger leser du?
Tenker jeg kan ha et eget innlegg om det senere. 

weekend

God søndagskvled. haha, er det bare meg eller går helgene ALT for fort, jeg kjenner jeg blir så lei meg av tanken på at det er mandag i morgen. Men det er jo deilig også, med en helt ny start, og heldigvis så starter jeg 10.40 i morgen. På den andre siden så har jeg tre prøver i løpet av denne uken, og en prøve i neste uke. Men så har jeg fri på fredag, og på tirsdag blir det feiring av bursdagen til Kristine på Fridays. Jaja, er både dårlige og brae ting med de to ukene som er igjen før ferien, så jeg skal nok klare å komme meg igjennom det. 

I dag har jeg vært på 3t, trente rygg i dag, og jeg kjenner allerede jeg er støl... Utover kvelden kom en utslitt Chrisoffer på besøk, så etter middagen endte vi opp med en liten blund begge to. 
//arkivbilder

Saturday night

Nå sitter jeg godt plantet i sengen min under dyna med ullgenseren på etter en super herlig kveld. Først spiste vi en god middag på Frati etterfulgt av litt is på macdonals før vi gikk bortover til kinoen. Som sagt så vi the last stand, og jeg må på tross av at jeg ikke er så stor fan av actionfilmer si at jeg virkelig likte denne filmen. Anbefales på det sterkeste. Så tok vi hversin buss hjem og nå sitter jeg alene å fryser på rommet mitt, haha. Christoffer skal på dugnad fra morningen i morgen til langt utover dagen, så han kommer ikke før i morgen kveld. Så jeg skal ta meg en tur på 3t i morgentidlig. 

Men har hatt en fantastisk kveld med verdens herligste gutt, og jeg gleder meg til å oppleve flere fantastiske stunder med han ♥hvordan har deres lerdagkveld vært? 

Middag og kino

Hei og god lørdag alle sammen! Var supergodt med helg i går, og jeg og grete started helgen med en pulstep time på 3t. På mandag har jeg og Christoffer vært sammen i 6 månder, så i dag skal vi på Frati å spise middag og på kino, åhh, det blir så koselig! Vi skal se The Last Stand vis noen lurte, er faktsik ikke helt sikker på hvordan film det er en gang, men det blir sikkert bra, haha. Men må egentlig skynte meg, men  vi snakkes vell snart. 


hverdagen dreper bloggen

Ja, hverdagen, hvorfor skal man bynte seg å styre med alt sånn der når man ikke skal noe anet enn på skolen å på trening. I det siste har jeg innsett at man ikke trenger det! Dette fører da til minimalt med blogging siden jeg ser ut som et dass og ikke kommer meg hjem før det er kullmørkt ute.. Men samtidig har jeg såå lyst til å blogge bra med fine bilder og ta meg god tid til å skrive om ting som interesserer meg, men det er andre ting som må prioriteres. Men til sommeren, da lover jeg dere (mine 20 fantastiske lesere♥) at det blir bedre blogging, men fra til da skal jeg prøve å slenge inn noen innlegg i uka!


Må foresten vise dere smykke jeg fikk i julegave av Christoffer, det er sååå fint, elsker det♥Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits