Kjærestekos

i dag tok jeg helg jeg. Det var så deili å bli ferdig på skolen i dag å vite at jeg har fri i morgen. Timeplanen min er nemlig slik at hver 6. fredag har jeg fri, noe som er superdeilig! Etter skolen tok jeg turen på 3t, og da jeg var ferdig kom jeg hjem til nyvasket og ryddig rom. Kjæresten hadde nemlig kommet hjem før meg og gjort alt det, bli såå overasket og kjempeglad. Ellers i dag har jeg bare kost meg med han, vært en liten tur på butikken osv, deilig dag.
Nylige innkjøp


Nye hvite converse til våren

Bestillte dette på cverbrand her om dagen, og jeg elsker det! Det er kanskje litt lyst, men bruker litt solpudder i tillegg så det blir en fin kombinasjon.Deili kosebukse fra h&m


fra VILA
Fra h&m

so sick

I dag våknet jeg i fem tiden av en utrolig kvalme, var helt sikker på at jeg skulle kaste opp, men gjorde heldigvis ikke det. Har derfor holdt meg hjemme i dag, og det var bra for jeg ble verre utover dagen. Men nå kjenner jeg at jeg er på bedringes vei. Ironisk at jeg skulle bli syk etter en herlig kveld på spa i går, noe som var helt fantastisk forresten. 

I morgen er det vanlig dag på skolen, men etter skolen drar hele klassen på kino sammen! Det håper jeg blir kjempe koselig.Christoffer kommer også utover kvelden, så det tror jeg blir en fin dag, så lenge jeg ikke blir dårlig igjen..
Spa

Hei, nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen. I dag var jeg innstilt på en lang og hard dag på skolen, men vi slapp unna siste timen. Da bar turen på 3t og jeg gjennomførte en hard pyramide intervalløkt, trodde ikke det skulle bli såå tungt som det faktisk ble, men er stolt over at jeg kom meg gjennom det. Og nå skal jeg snart på SPA!! Ska på Britannia med pappa og Grete klokken sju på en herlig spatime, gud som jeg gleder meg!


kosesøndag

ahh, har vært en herlig og avslappende dag i dag. Har egentlig ikke gjort noe som helst, har ikke vært utenfor døra en gang. Dagen startet med at kjæresten kom så og si med en gang jeg stod opp, og vi spiste felles frokost med resten av huset. Senere fikk vi noen timer hjemme alene før det ble servert middag. Vi så også fotballkamp utover kvelden, ikke noe jeg er så veldig glad i å følge med på, men det var koselig alikevell. Har vært så deili å ikke gjort noe som helst i dag, så nå er jeg klar for ei ny skoleuke... eller kunne godt trengt et par søndager ekstra.
Endelig helg

Åhh, har følt at denne uken har gått sååå tregt, selv om vi hadde fri på mandag. Men i dag ble det endelig fredag og skoledagen var lett og grei. Har hatt en kjempefin dag i dag, var på trening og har vært å hentet pappa på flyplassen. Vi koste oss med pizza og familiekos når vi kom hjem. Elsker at mamma og pappa fortsatt er så gode venner som de er og at vi kan ha det kjempekoselig sammen, jeg får så mange gamle minner av slike dager. 

I morgen starter vi dagen med en fellesfrokost før vi tar turen til city syd for en liten shopping og cafe tur. Senere på ettermiddagen kommer Christoffer, og etter nesten sju måneder får pappa og Christoffer endelig møte hverandre, er så spent! 

Tok ingen bilder i dag, men disse to er fra i sommer. øverst har vi Grete (lillersøster), Anneli som er halv lillesøsteren min og pappa, og under er det pappa og Kristian som er halv lillebroren min. 

fjerde april

Hei! I dag har det vært en helt vanlig dag.. Ganske kjedelig i grunn, så har ikke så mye spennende å dele med dere. Vært på skolen og på 3t, klarte endelig å springe til jeg ble ordentlig sliten uten å få vont. Jeg tenker jeg kommer med et innlegg litt senere i kveld med litt nylige innkjøp. 

Foresten så har barndomsvenninen min fra Narvik burdag i dag! Vet ikke hvorfor, men jeg har alltid husket det kjempegodt. Så gratulerer med dagen til deg Ida♥

 

Endelig

I dag fikk jeg endelig se kjæresten igjen! Jeg sluttet klokken 11 på skolen i dag, så jeg dro en tur på 3t før jeg tok bussen hit til melhus. Christoffer stod tilogmed på bussholdeplassen når jeg kom og det var så godt å gi han en lang god klem. Vi dro innom solstudioet på veien, og ordet oss litt mat da vi kom hjem.

Nå sitter jeg alene hjemme his Christoffer, han måtte desverre spille kamp i dag, og siden været er så dårlig orker jeg ikke sitte ute å se på. Men fikk godteri fra tax-free av Christoffer, så tenker jeg skal sette meg ned å kose meg litt med det og noen episoder av Pretty little liars... Selv om det er Onsdag. 


fersken

Hei og god morgen! I dag starter jeg sent, og det er ubeskrivelig deilig. Jeg våknet i ni tiden og stelte i stand frokost til både meg, mormor og mamma. Nå skal jeg straks komme meg på skolen, etterfulgt av intervaller på 3t senere i dag. Og i morgen får jeg ENDELIG se kjæresten igjen, føles som jeg jeg ikke har sett han på år og dag, så gleder meg utrolig mye. Satser på litt sol i morgen så jeg slipper å traske rundt i den store parkasen som jeg er såå lei av, for nå snør det i ett. 
Ny start

Hei! i dag er det 1.Apri, tenkte kanskje jeg skulle kødde litt med dere, men er dessverre ikke kreativ nok til å finne på noe. Jeg har nettopp våknet, og det føles utrolig godt å starte på en ny måned selv om det er siste dagen av ferien, men tenk at det bare er to månder igjen til sommer! I dag kommer endelig Christoffer hjem fra Spania, men jeg for ikke se han før på onsdagen, så det er virkelig noe jeg ser fram til. I tillegg kommer pappa nedover på ferie på fredag og han skal være her ei uke. 

Det var litt av hva som skjer framover. April skal bli en bra måned både på bloggfronten og alt anet, så satser på å oppdatere dere minst en gang om dagen. Men nå skal jeg komme meg ut av sengen og få i meg litt frokost, jeg baket brød i går så gleder meg til å smake på det.
Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits