HAHA, anbefaling..

Hahha, fant en video som jeg laget mens jeg var i narvik, skulle lage en anbefaling til dere, men orket aldri å redigere den, men så gjorde jeg det på flyet hjemmover, så fant jeg den nå først. Tenkte jeg kunne legge den ut, egentlig bare for morroskyld siden jeg snakker nordlening, noe som er litt uvant. Og lillesøsteren min Anneli er med, haha, hun er så søt! 

haha! Æ DØR, det er så jævli uvandt!

GOD NATT. 

gårsdagens Outfit


shorts//bikbok   jakke//gina tricot   Genser//bikbok

Hva syntes dere?♥

Marinen

Hei alle sammen, i går var det knall vær og som jeg fortalte i går så tok jeg turen til marinen med masse herlige folk. Vi var der fra 12 tiden helt til 8 eller 9 tiden, så jeg fikk litt farge. Vi koste oss masse å grillet og bare nøt streiken, haha. Tenkte dere sku få se noen av de mange bildene jeg tok i går.


Var utrolig koselig, og jeg gleder meg til finværet kommer tilbake i morgen!
Hva syntes dere om bildene? ♥ 

Syk, sol og streik

Hei alle sammen og sorry for minimalt med blogging de siste dagene. Jeg har nemlig endt opp med å bli syk, heldivis varte det i bare tre dager eller noe så jeg begynner å bli frisk nå! Og vet dere hva, endelig har finværet nådd trondheim, eller det var vell egentlig på tirsdagen, så utenom å ha logget på sofaen å sovet eller å lest de siste dagene så har det vært soling. I tilleg til det superfie været så er det streik, altså fri fra skolen, og mest sannsynelig så slipper vi eksamen, skriftlig i alle fall! Sykt digg, å nå skal jeg snart ned på marinen med jentene å slikke litt sol, ska prøve å få tatt noen bilder.ahh, så herlig,!
og nei, jeg har ikke solet meg mens jeg var syk, bare dagene før.

New dress

Hei, i dag har verdens beste marlene bursdag, og jeg og Grete startet dagen med å ta turen neddover til henne for å spise frokost å kake. Etter det tok vi en tur til byen hvor jeg fikk kjøpt meg en ny kjole, og senere i kveld blir det bursdag hjemme hos marlene! gleder meg masse til en koselig kveld og natt med alle jentene.
sorry for stygge bilder..

SOOOL

AHH, CILLER I DEN HERLIGE SOLA NÅ! haha, fant ut at jeg kunne ta noen kule bilder med himmelen i bakrunnen.


hahahah, random innlegg egentlig..

Engelsk skriftlig

ahh, herregud hvor glad og lettet jeg er akkurat nå! Jeg fikk vite tidligere i dag at jeg kom opp i engelsk, det jeg håpet mest på. Det er kjempelenge til vi skal ha det, så jeg har gooood tid til å forberede meg, og i denne perioden så har vi nesten ikke noe vanlig skole! Jeg har rett og slett ikke ord for hvor lettet jeg egentlig er nå! Som sagt så har jeg vært på skolen å fått vite hva jeg kom opp i, og siden jeg kom opp i engelsk, så var vi ferdige ganske tidlig, men jeg ble sittende å hjelpe noen av dem som kom opp i matte, helt til i 4tiden! I tilleg så er det utrolig fint vær ute i dag, så atm sitter jeg ute på verandaen og soler meg litt.
Sol og varme

Ahh, nå er våren kommet, så herlig med varme og sol! hahah, det er jo sant, men liiiitt irriterende når du har polenalergi.. I dag har det blåst utrolig mye, noe som gjør at pollen har sprett seg mye mer og jeg har gått å snufset og gnidd i øynene mine i hele dag. Men det har jo vært sol i dag, det er noe som vi ikke må undervurdere her i norge, når det først er sol så MÅ man ut av huset! Er desverre meldt mye verre vær i morgen, og vet dere hva, vi får vite hva vi kommer opp i  i skriftlig eksamen i morgen, ahh, jeg er superspent. 

Må vell ta meg en pause fra sminke og maskara i de neste ukene, vis jeg ikke vil gå rundt å se ut som en panda da selfølgeli.


God natt

God kveld alle dere der ute som leser dette så seint på kvelden. Hhaa, ska på skolen i morgen, og her sitter jeg fortsatt våken. Ahh, skal bli godt med en ny uke nå kjenner jeg faktisk, uken som har vært har jeg vært super sløv når det kommer til absulutt alt, men nå skal jeg skjerpe meg! Så er det jo 17. mai på Torsdag, gleder meg masse til tog, tivoli, is, middag og ikke minst å bruke bunaden, det elsker jeg!

Sov godt alle sammen♥

siste innkjøp

Heihei alle sammen, og god morgen. Nå har jeg nettopp stått opp, og jeg er fortsatt veldig trøtt ettersom det ble en ganske sen kveld i går. Nå tenkte jeg  å vise dere noe nytt jeg har kjøpt meg i det siste, eller som mamma har kjøpt til meg, haha. Resten av dagen i dag så skal jeg bare lade opp til en ny skoleuke, eller en halv skoleuke, vi får jo fri fra torsdagen!


Jakke // Gina Tricot


Topp // bikbok// Gina Tricot
//bikbok
Bukser//Vero moda

Og vet dere hva? Jeg har fått meg Scooter!!!!! Det er noe jeg aldri hadde trodd selv, det har liksom alltid vært et fjærnt ønske men som jeg aldri har tenkt på å fått. Ahh, jeg er så glad!

Gleder meg til jeg kan begynne å kjøre!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits