Ny start

I dag er jeg så glad for at det endelig er mandag. Har gått rundt hele uken å spist dritt og har nesten ikke hatt noe motivasjon til å trene. I går var jeg i konfirmasjon til lillesøstra til kjæresten min, var kjempekoselig, og fikk selfølgelig i meg litt for mye god mat, hehe. Så nå skal jeg snart på 3t å ha intervaller før jeg drar på skolen klokken 10.40. Deili! 

Etter skolen skal jeg på staples på jobbintervju! Var der for to uker siden også, men jeg ble ringt opp igjen, er utrolig spent på hva de kommer til å si. Og i morgen skal jeg på kino med kjæresten. I tillegg er det meldt supert vær hele uka, åhh, dette blir ei bra uke kjenner jeg.
See så fint vær♥

Søndag

Jeg har virkelig et hat-elsk forhold til søndager. De kan være deilige og koselige men uansett så er det dagen før en ny skole uke, tanken på det er bare så slitsom. Heldigvis er det en kort uke neste uke, og på onsdag får vi vite om vi kommer opp i skriftlig! Tenk i morgen så er det bare en måned til sommerferie vis jeg ikke kommer opp i muntlig, ahh, gleder meg sånn. 

Senere i dag skal jeg en tur på treningssenteret å trene kondisjon og mage tenker jeg, skal bli deilig etter en helg med mye pizza og god mat. På torsdag skal jeg til tannlegen og på fridays og RBK kamp med søstersen og kjæresten, og på fredag er det jo selveste 17.mai. Har heldigvis en del å se frem til i denne kommende uka fremmover. Skal oppdatere dere hver dag, tror jeg.


Komfirmasjon

Nåå er det lenge siden gitt! Men som sagt så blogger jeg når jeg har lyst, men er jo så gøy å se tilbake på minner om noen år, så skal prøve å blogge oftere.

Sist søndag, altså for en uke siden så ble min kjære lillesøster konfirmert. Det var en superkoselig dag og jeg var så stolt. Var kjempe god mat og god stemning, virkelig en dag jeg ikke kommer til å glemme med det første.


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits