Juli

Hei alle sammen, tenk at vi er i juli allerede! Sommeren er jo snart ferdig, herregud hvor fort tiden går! I dag var jeg ute med familien og sparket fotball osv, etter det var planen egentlig å dra å trene, men endte opp med å sitte barnevakt i steden. Nå sitter jeg i godkroken i sofaen på stua med pappa å ser på film, og i morgen står Friskhuset på planen, og jeg skal prøve å få tatt noen bilder, haha.

Jeg har også fått spørsmål om hvor jeg får fjernkontrollen min til selvutløseren på kameraet fra. Den fikk jeg nemli i julegave av søte Marlene, men vet at de selger dem på japan photo, sikkert flere fotobutikker også. Den jeg har passer til alle canon speilreflekser, nesten i alle fall. Den funker helt supert!

 

Soling i Narvik!

Hei, i dag er det supert vær her, og jeg har brukt vært minste sekund av sola hittil! Jeg og Grete gikk en tur ned på butikken og kjøpte oss is og snapple mango, før vi gikk å la oss i solen på verandraen.
Senere i dag tror jeg at jeg tar turen til friskhuset igjen, skal prøve å få med meg Grete i dag, hhaha.
instagram//marithoiem
 

Friskhuset

Hei og god formiddag! I dag har jeg endelig komme med inn på Friskhuset her i Narvik, og jeg trente hele 60min med kardio, endte opp med å bli så sliten at jeg ikke orket noe styrke, så får heller ta det her hjemme i kveld. Senere i dag skal jeg til byen med Helle og kanskje Grete, så det skal bli koselig, og i dag er det faktisk litt småfint vær her! 


Skal foresten prøve å få tatt sol i dag og på lørdag, fra å med søndag så er det ikke låv!!!

 

Onsdag 27.juni

Hei alle sammen! I dag har jeg hatt en superkoselig dag med både gamle og nye venner! Vi har vært i byen, på cafe, på peppes og på bowling. Superkoselig dag spør du meg! Kjøpte meg et nytt kjørt i byen i dag, eller faktisk mitt første kjørt, på h&m for kun 75 kr, jeg syntes det var superfint. men orker ikke ta bilde av det nå, snakkes i morgen! Marlene skal foresten til Hellas i dag/morgen (28.juli), god tur!♥
Natta♥

Dagens

Heisann alle sammen! I dag har vært en ganske rolig dag, har vært ute å spist lunsj og så dro jeg ut med søstersen og siden så har jeg ikke gjort noe mer enn å sett litt på pretty little liars. I dagene fremover håper jeg på å få trent på Friskhuset og møte noen av de gamle vennene mine her i Narvik, eller at jeg møter på noen nye, er så kjedelig å være så innmari usosial hele tiden..Bluse fra HM, Bukse fra veromoda, belte fra Nelly 

Workout
Nå stikker jeg ut på en liten treningsintervall med Grete, hun skal foresten kanskje begynne å blogge igjen senere i dag!

 

Koselig mandagskveld

God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet inn fra en liten joggetur og skal til å sette meg ned med litt fruktsalat og se på en serie med pappa og Grete. Skal bare slappe av resten av kvelden, også skal jeg prøve å ikke legge meg alt for sent, har ikke lyst til å kaste bort dagene i sommerferien!
Byen med søstersen

Hei, i dag har jeg vært i byen her i Narvik med Grete. Lenge siden jeg har vært å sett på klær eller noen ting som helst så det var mye nytt for meg i butikkene, elsker det! Vi dro også på baguetten, en cafe her i Narvik, åhhh, de har serriøst værdens beste baguetter! Og siden jeg prøver å spare til olsotur i slutten av sommeren så endte jeg opp med kun en basic hettejakke.
Håper dere koser dere der dere er i sommer! 

8 vakre tips

 Pakk en isbit inn i et lommetørkle og masser ansiktet ditt med den, det strammer opp huden og gir ansiktet ditt et skikkelig boost!

2  Napp aldri ut de lengste øyenbrynshårene, det er de som gir brynene dine sin naturlige form, hvis du plukker ut for mange av dem så kan det lett se unaturlig ut.

3  Proteinene som er i yoghurt naturell kan mykgjøre tørt og livløst hår, lek deg og lag din egen hårkur som du lar virke noen minutter før du skyller yoghurten ut.

4  Bruker du negelakk med sterke farger bør du alltid bruke en basecoat i bunnen for å hindre missfarging av neglene!5 Lær deg å sove på ryggen slik at du ikke klemmer ansiktet ned i puten, dette skaper nemli rynker, spesielt mellom nesa og munnen.

6 Er du naturlig brunette og du merker at fargen på håret falmer om sommeren? det kan du fikse med litt cola, våt håret ditt og hell i colaen før du skyller ut etter 5 minutter!

7 Hvis du en dag har en travel morgen hvor du har dusjet og ikke rekker å style håret ditt, så ta litt hårspray i hånkletørt hår. Samle deretter håret i en løs knute og spray litt mer med hårspray. etter du har lagt sminken din så slipper du ut kuten og vips så har du nydelige bølger i håret ditt.

8 Vis du vill at hårkuren din skal funke enda bedre så kan du dele håret opp i 5 deler, tilsett hårkuren og dekk med aluminiumsfolie. la deretter varmen fra en rettetang varme opp folien. Slik åpner du porene i håret. 

 

Hva syntes dere om tipsene?

God Natt verden!

Nå legger jeg meg faktisk, det er supertidlig, dette er veldig unormalt i mine tilfeller, er kanskje 2 eller 3 ganger i året jeg legger meg rundt 10 tiden! haha, men er seriøst stuptrøtt, har nettopp sett ferdig første omgang av fotballkampen mellom England og Italia, ja, jeg så på fotball. Og selfølgeli heier vi på Italia!

//arkivbilder
Håper alle får en fin natt og sover godt♥

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits