Flyplassen i Tyskland

6 timer skal vi altså sitte her. Vi skal heldigvis straks inn igjennom sikkeretskontrollen, har egentlig dårlig tid, haha. Blir som sagt lite blogging på Naxos, vi er ikke fremme før i 1 tiden på dagen i morgen, lang dag.


Snakkes vell snart en gang!


 

Hasta luego!

Jeg er serriøst sjokka etter det som skjedde på fredagen, er det mulig, i NORGE!? Ble skikkelig redd når jeg først hørte om det, men nå er det bare utrolig, utrolig trist, jeg går rund å kjenner at noe er galt, skal tilogmed til Hellas i dag og kjenner at det er en del av meg som bare vil være hjemme å tenke på alle de som ble skadet og de som døde.. Er rett og slett satt ut! Sitter å ser på nyhetene nå, bildene og videoene fra utøya for meg nesten til å gråte.

Men om 20 min så tar jeg turen til Hellas! Skal prøve å tenke possitivt, kanskje vi finner på å tenne noen lys eller noe slikt. Det som terger meg er at vi er nøtt til å reise i nesten ett døgn før vi er framme.. Bli ikke noe blogging når jeg er der, kanskje ett eller to innlegg, kommer hjem rundt den 12 august.
Nå stikker jeg, vi må bare huske å stå sammen!

Båttur

Hei alle dere igjenn, lenge siden sist. Har egentlig ikke følt meg så veldig bra i det siste, derfor ble det lite blogging. MEN nå er jeg tilbake!  I går dro jeg med Grete, pappa, og lillesøsteren min på en båtur inn til rombaksbotten. Jeg og Grete hadde lyst til å ta toget å gå ned til der båten stoppet i rombaksbotten, men siden anneli skulle bli med så ble ikke det noe av. Vi møtte faktisk noen beskjente på veien tilbake, søskenbarnet til mamma og 3 meningene mine var der, også møtte jeg noen fra klassen som jeg gikk i når jeg bodde her i Narvik. 

Her prøver da Grete å få Anneli til å sove på en båt... sier seg vell selv hvordan det gikk.Var en ufyselig kald vind på veien tilbake.

Byen - innkjøp

Hei hei, i dag sto jeg opp tidlig! Jeg og Grete skulle nemlig på cafe med mormor som drar hjem til Trondheim i dag. Vi møtte henne i halv 11 tiden og gikk på en cafe og spiste lunch, herlig. Møtte pappa og Anneli der også, sååå fikk jeg nye sko av min kjære mormor, Overlykkelig!


Skoene (toms) // sko & (+?) sånt   - 599kr
Body lotion // apotek 1 - 104 kr
yoghurt // rema - 9 kr (?) 

Har hatt en super dag, men nå skal jeg kose meg med litt yoghurt ♥


finfin dag

Hei, i dag har det vært sol, torden, regn og lyn. Men den stunden det var sol så koste jeg meg på verandran med mine søsken. Men det varte ikke lenge før skyene kom og regne begynnte å falle, så da gikk jeg inn å gjorde ingenting resten av dagen. Men herregud nå er jo klokken halv tre, God natt!


Hahah

Ukas blogg

Ukas blogg denne uken ble Synne skartlien sin blogg. 

Hun har et utrolig fint design, skriver veldig bra og tar herlige bilder. Elsker bloggen hennes, og hun skriver om slike ting som vanlige ungdommer har innteresse for, noe jeg syntes er utrolig bra!Anbefaler dere å ta en tur innom bloggen hennes >her<

Vis du vil bli ukas blogg neste søndag, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet i dette innlegget :)

Filmkveld

Hei, i dag har jeg ikke blogget, har rett og slett ikke giddet. Har vært sol i dag så måtte nyte det, også dro resten av folket bort og da ble jeg sittende å se på Harry potter, haha. Men i gårkveld dro jeg og Grete nedover til Per der katinka bor atm og så på film og spiste pizza osv, og jeg tok jo noen bilder som jeg tenkte jeg kunne vise til dere.Var en kjempekoselig kveld, gruer meg til hun drar hjem til Oslo på mandagen.

God lørdags morgen

Da var det lørdag igjenn, og i dag skinner sola i Narvik. Har ikke stått opp enda jeg, ligger i sengen med pcen på puta. Men nå skal jeg få på meg bikinien og gå ut i sola, og senere i dag blir det filmkveld med Grete og Katinka.
Sommer og sol♥

Ukas blogg

Hei, nå har jeg tenkt en stund på å starte med ukas blogg, noe som alle med kan melde seg på. En av de bloggene jeg liker beste får da en slaks "annbefaling" av meg, bare at jeg kaller det for ukas blogg. Så det er bare å begynne å melde seg på i kommentarfeltet til dette innlegget.Lykke til♥

Oslo og Trondheim besøk i Narvik

Hei, i går så kom Mormoren min fra Trondheim, søstra hennes elisabeth og datteren hennes katinka fra Oslo hit til Narvik. De bor hos gammelonkelen min så jeg og Grete dro en tur bortover dit i gårkveld. Vi bestemmte oss faktisk for å ta gondolen oppover til fjellheis stasjonen siden det var så fint vær. Så her er noen bilder fra i går.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits