Herlig dag

Heihei og god kveld alle sammen! nå sitter jeg igjen ute på verandraen for å blogge mens jeg hører litt Gresk musikk fra en resturang i nærheten, superkoselig. Jeg skal straks legge meg, jeg er serriøst stuptrøtt!
I dag var vi på standen som vanilg og solet oss og badet, og så tok jeg turen ut på en joggetur! Hah, var faktisk ikke så ille når jeg sprang, men når jeg stoppet så kokte jeg ihjel, så joggeturen ble ikke så superlang, men er bedre enn ingenting! Så dro vi en tur på resturang før vi tok turen opp til hotellet igjen og spillt kort rensten av kveldgen. Elsker slike dager som det her. I morgen står badeland på planen, det ligger rett oppi gaten her, haha, skal bli gøy!

Natta alle sammen♠
 

Klar for stranda

Hei alle sammen! Nå sitter jeg og Grete å spiser frokost ute på verandran her på hotellet på Naxos. Er mye vind i dag, så skal bli superherlig å sole seg i dag! Vi stikker i allefall ned på stranden om noen få strakser så er vi der ca til uti sekstiden eller noe. Kos dere alle sammen i dag!


som dere ser er høyre øyet mitt helt fucka (venstre på bildet). Hhaha, Grete slo til meg i søvne! Hahah, neida, vet ikke hva som har skjedd, fikk det etter første natten her, men hadde vont mens vi reiste nedover, merkelig.

Kveldens outfit

Hei og god ettermiddag, har hatt en super dag på stranden og nå går turen inn til byen, tenkte jeg skulle komme med et outfit til dere! 
Kommer bilder senere i dag! 

Hellas

 

 


Dette innlegget ble egentlig skrevet i går kveld, men nettet hang seg opp så jeg klarte ikke å publisere det.

Hei alle sammen! Haha, nå er klokker halv to på natten her i hellas, så egentlg burde jeg ha sovet nå. Etter nesten 24 timer med reising i går så kom vi endelig frem hit til Naxos og jeg stupte rett i seng! og i dag har vi hatt en super herlig dag på stranden, i tilleg til at vi har gått en tur opp og ut mot havet, hah, før vi har spist middag og koset oss resten av kvelden. 
Skal prøve med å komme med minst ett innlegg vær dag, men er ikke sikkert siden nette her er ikke på sitt beste dessverre..

 

 

Hjemme!

Hei alle sammen, i går kom jeg og Grete hjem til Trondheim etter 4 lange uker i Narvik! Orket ikke å blogg noe når jeg kom hjem, haha, lat. Nå har jeg nettopp komme hjem fra en tur i byen med familien, og nå skal jeg tilbrinnge resten av dagen men Kristine♥
Dårlig blogging

hah, hei alle sammen! Sorry for dritdårlig blogging i det siste, men vet dere hva, jeg har klart å ødelegge linsa til kameraet mitt, altså den nyeste, som her best! Blogglysten min sank rett i bånn, å jeg orket ikke engang å ta fram kameraet. Men nå har jeg kommet over det, pappa har fikset den sån halveis, men bruker den gamle linsen min uansett. 
I dag går turen til Gråttebadet i Harstad om ikke lenge, det skal bli gøy det, og jeg skal ta masse fine bilder!

Dagene mine har altså gått  Trening, å en tur til svergie på lekeland
Sprang 5 km! på en halvtime!! 

...:(

 

Bildedryss

Hei sann alle sammen! Nå skulle jeg egentlig ha sovet, planen for i morgen er nemli å stå opp i syv tiden å dra å trene og i 10 tiden drar vi til svergie! Tror virkelig det blir en fin dag i morgen, og endelig er jeg nødt til å ordne meg litt, da er det så mye gøyere å ta bilder til bloggen!
Tror egentlig ikke dere er så veldig interessert i bildene fra fisketuren, men siden jeg ikke har noen andre så lar jeg dere se dem uansett, haha.

 

Hva syntes dere om bildene??
Hahha, vi fikk faktisk to ørret! 

Fisketur

Hahah, ja nå skal jeg med pappa og Anneli å fiske opp ved førstevannet! Å fiske er egentlig noe av det kjedeligste jeg vet om, men blir sikkert koselig uansett. Må egentlig skynte meg nå før pappa klikker på meg, hahah, kos dere alle sammen i dag!


Liker dere å fiske??

Naxos 2012

Ahh, herregud, i dag er det en uke til jeg sitter på rommet mitt  hjemme i Trondheim, og pakker og styrer før jeg dagen etter tar turen nedover til ei herlig øy i hellas, Naxos! Jeg gleder meg noe forferdelig mye, sol og sommer vær dag i 2 uker♥ Jeg skal dra med mamma og Grete, og noen herlige mennesker fra Kristiansand, kommer til å bli superkoselig, selv om vi skal på akkurat samme plassen som vi har vært på både i fjor og i 2010. Skal prøve å oppdatere dere så mye som mulig der nede, gled dere til masse fine syden bilder i alle fall!

Her er noen av de tusen bildene jeg tok i fjor.
Byen

Hei alle sammen, nå stikker jeg til byen med familien, haha, sent, jeg veit. Får se om det blir noen innkjøp, blir sikkert koselig uansett, kos dere i dag alle sammen!
 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits