sommerlivet

Åhh,kan virkelig ikke beskrive hvor deili det er med finvær. Har vært ute i solen siden klokken 10 i dag. Nå må jeg snart på jobb, jobber til klokken 8 i kveld, noe som er litt dumt siden det er så fint vær. Men i morgen har jeg endelig fri, og da skal jeg storkose meg. Men nå må jeg straks stikke!

Pyntet meg i litt sommerklær, har ikke gjort noe anet enn å bare sitte ute å kose meg, men må jo bruke sommerklærne mine når jeg kan.

 

 

Finvær

I dag er det sol folkens! Det var så deilig å våkne til solstråler som strålte inn vinduet mitt i morges, jeg ble så glad at jeg spratt opp av sengen. Tok på meg en hettegenser for å kjøre på scooteren til jobb, men det var langt i fra varmt nok til å kjøre i det, så jeg måtte inn igjen å kaste på meg allværsjakka alikevell. Men dette var jo tros alt klokken ti i morges, da jeg kom hjem i halv tre tiden var det varmere og jeg endte opp ute på terrassen i bikini med sushi og musikk.
Harrytur

Hei! I dag har vært en kjempelang og koselig dag! Var så deilig å endelig ha en fridag fra jobben, og i dag klokken 11 satt jeg og Christoffer på bussen til nabocash for å handle litt god mat. Bussturen var ganske koslelig bortsett fra at den varte i hele to timer, noe som ble litt mye for meg. Nå har vi i alle fall masse kos i helgene framover, men skal prøve så godt jeg kan å holde meg unna godsakene i hverdagene. 

Utover kvelden dro vi på besøk til en kompis av Christoffer, har ingen bilder derifra, men vi koste oss med pizza og skrekkfilm. Har dere hatt en fin søndag?

Video - Innkjøp fra Oslo

Hei! Nå har jeg endelig fått laget innkjøpsvideoen jeg snakket om. Jeg kjøpte en del smykker, sminke, osv i oslo også, men jeg giddet ikke ta det med på filmen, så kanskje jeg legger ut bilder av det senere. Men håper dere liker filmen selv om den er litt kort. Nå skal jeg og Kjæresten kose oss med film etter en lang dag på jobb. 

Hva syntes dere?

Hjemme

Heisann! på lørsagen kom jeg hjem fra tre herlige og solfylte dager i Oslo. Har kjøpt masse nytt som jeg tenker jeg viser dere på en video senere i dag eller i morgen. I Oslo bodde vi på P-hotels som lå rett ved karl johann, på grensen vis noen vet hvor det er. Og alle sagene bestod av soling, kafebesøk og shopping. 
Oslo

Nå har jeg nettopp fått i meg frokost og er straks klar for å sette meg i bilen på vei til flyplassen. Jeg gleder meg kjempemasse til å være i Oslo helt fram til lørdagen, i tillegg så har vi så flaks med været, det blir knallsol hver dag! Jeg reiser som sagt med søsteren min Grete og mormoren min, og vi satser på en god del med shopping. 

Jeg skal prøve å oppdatere bloggen men jeg vet ikke hvordan det er med tråløst nett der, men jeg skal i allefall ta en god del bilder.


Ferie

I går tok jeg endelig ferie etter en sju timers arbeidsdag på Staples. Jeg har bae ferie i en uke, så den skal nytes. Jeg skal som sagt til Oslo på onsdag, og der er det meldt mye finere vær enn her. I dag har jeg ikke gjort så mye, har vært på besøk til faren til Christoffer en tur, og så har jeg tenkt meg på trappetrening i Granåsen om ikke lenge siden været er så herlig.

 
nye nødvendigheter

I går hadde jeg fri, og ettersom jeg klarte å ødelegge buksen min i helgen, tok jeg turen på city syd for å kjøpe meg en ny en. Endte opp med at jeg handlet litt mer, småting som jeg trengte. Senere på dagen dro jeg og Christoffer for å trene, han dro på impuls mens jeg tok turen på 3t. Ble en hard rumpeøkt! 

Nå skal jeg snart på jobb, og jeg er ikke hjemme før halv ni i kveld, så vi snakkes kanskje da.alt bortsett fra buksen er fra H&M, som er fra carlings.

Lately

Hei, nå er det lenge siden jeg har blogget ordentlig! Eller jeg kan vel egentlig ikke si at jeg noen gang har blogget skikkelig ordentlig, men det er noe jeg har skikkelig lyst til å få til. Siden det er så lenge siden sist så tenkte jeg å fortelle litt om hva som har sjedd den siste måneden. 

For det første så fikk jeg som sagt jobben jeg søkte på staples, som er et kontorrekvisita som ligger på tiller, og jeg ble så glad! Tre dager etter intervjuet hadde jeg min første arbeidsdag og jeg stortrives. Jeg ska jobbe på Staples hele sommeren og utover høsten osv. Så jeg satser på at jeg får tatt lappen om ikke lenge! 

Den 13. juni kom JEG opp i matte muntlig eksamen! Av alle 120 elevene på studiespess så var det 7 stykker som kom opp, og selføgelig var jeg en av dem. Men det er ikke det verste, egentlig så kom jeg ikke opp, men det ble publisert på itslearning en dag fortidlig, slik at de måtte trekke på nytt... Men jeg har kommet over det nå, fikk 4, noe jeg er veldig fornøyd med, ettersom at det var t-matte.

Som sagt så skal jeg jobbe i hele sommer, men den 10-13. juli drar jeg, Grete og mormor til Oslo på en liten shoppingtur. Det gleder jeg meg masse til. Men en ting jeg gleder meg enda mer til er at jeg skal til SPANIA i høstferien med kjæresten min! Vi reiser nedover alene, men skal bo hos ste-besteforeldrene hans i torrevieja i 10 dager. Selv om det er i oktober så satser vi på sol og varme, men vi må nok være forberedt på noen dager med lite sol. Så nå vil jeg starte på nytt! Vurderer også å lage meg en ny blogg, ettersom jeg ikke klarer å endre designet mitt noe mer.. men vi får se.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits