Deilige dager i paradis

ahh, her nede i Hellas storkoser vi oss! I dag har vi vært her akkurat en uke, og vi har en uke igjen. På søndagen kom en stor gjeng fra kristiansand, så vi er veldlig mange som kjenner hverandre her nå. Vi har ikke gjort så mye mer spennende enn den vanlige sydenkosen, men i morgen skal vi på båttur til øya Mykonos, og så skal vi leie et par sykler og sykle litt rundt på øya. 

Jeg prøver å filme en del, slik at jeg kan lage en ny naxosfilm, men den kommer nok til å bli ganske lik den forje, i og med at vi er på akkurat samme plass med akkurat samme folkene, men vi får se. Her har dere noen bilder fra de siste dagene. 
Sydenferie

Ahhh, nå er vi på Naxos igjen. Jeg, søsta mi, mamma, og ei venninne av henne er her i år for fjerde gang. Det er så fantastisk å være tilbake igjen, ettersom jeg arbeidet i hele fjordsommer. På søndag kommer resten av gjengen, noen venner fra kristiansand. Skal se om jeg får oppdatert mere mens vi her her også! Vi kom på Tirsdagskvelden, så i dag har altså vært den tredje dagen vår her. Dagene går bare i å slappe av på stranden, spise god mat og gå litt rundt i byen. Har også klart å ta meg en liten joggetur hver dag.  I tillegg må jeg si at pigmentene virkelig gjør en god jobb i år, hehe. Gleder meg masse til flere dager her. Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Januar 2014
hits