Stuptrøtt

Nå sitter jeg godt innpakket i dyna mi og fryser, haha. Jeg skalv hele veien på scooteren hjem fra Marlene, var redd jeg skulle kjøre ut av veien. Er så forferdelig trist at sommeren er helt ferdig nå, har rett og slett godt alt for fort. Men nå sitter jeg her da i sengen min og er mer en klar for en god natt søvn, men tenkte jeg skulle slenge ut et innlegg på bloggen først. Sov godt alle søte lesere!


Sorry for bare dårlige bilder hele tiden, men klarer seriøst ikke å ta fine bilder uten 55mm linsa....

thanks god it's friday

Heihei alle sammen! For å være helt erli så kom helgen idag ganske overaskende på meg, gikk i hele dag og følte det var mandag, ettersom vi kom hjem fra skoletur i går, haha. Men det er superdeili uansett, og jeg var også så flink at jeg avsluttet skoleuken med en hard økt på 3t ETTER en gym time, haha. Senere i dag skal jeg ned til Marlene med noen jenter og kose oss der resten av kvelden, gleder meg til å være med dem igjen. Ha en fin fredag vidre alle sammen!//Arkivbilder

Ny skoleuke

Hei ig god morgen! Nå er jeg klar for ei ny skoleuke, en ny start, og jeg finner ikke naturfagboken min.... haha, er det muli være så åhhh, heldigvis så starter vi sent i dag så jeg finner den nok. På onsdag så skal vi på tur med trinnet, vi skal rafte og vi blir borte fra onsdag til torsdag tror jeg, gleder meg i alle fall super mye. Men nå er jeg nøtt til å finne den boken, ha en fin dag alle sammen!
Søndag - lekser

Hei alle sammen! Ja, dere leste riktig, det er søndag i dag og jeg gjør lekser, haahh. Er ikke helt meg dette, men må man så må man, merker at ting blir tøffere nå som jeg har begynnt på vgs. Så ja, nå sitter jeg her med naturfaglesksene mine og en kopp frappuccino. Er egentlig ikke så ille, føler meg faktisk ganske motivert til skolearbeid, men den motivasjonen forsvinner vell om noen uker... off, må slutte å være så negativ! Jeg skal ikke miste noe motivasjon, aldri!! 


Ha en fortreffelig søndag alle sammen!

dagens antrekkGenser//VEROMODA   vest // KLIPT SELV AV GRETE   Skjerf//HUSKER IKKE   bukse//BIKBOK sko//TOMS

andre skoledag

Hello alle sammen. Nå har pessværet komme trygt tilbake til Trondheim etter noen fine sommerdager. Ende opp med blaut rompe på skolen i dag, og kom nesten forseint pga trafikken, hahah. Begynner egentlig å like meg bedre å bedre på KVT, mange superhyggelige folk i klassen, og jeg syntes lærerne er supersnille å er flinke til å passe på at vi får et supert miljø! Angrer ikke i det hele tatt på at jeg søkte KVT. 

klar for vidregående

Hei og god kveld! Nå sitter jeg i ny oppreid seng og er klar for å legge meg. I morgen starter ett nytt kapitel i livet mitt, herregud så spennende!! Skolen jeg starter på heter KVT (kristen vidregående skole Trøndelag) og jeg kjenner minimalt med andre folk som skal starte på samme skole, elsker å få nye venner, og det håper jeg jo på. Men samtidig så har jeg liksom en følelse av at jeg ikke kommer til å bli kjent med noen og slik, off, men prøver og ikke tenke negativt! 


LYKKE TIL te alle andre der ute som starter på Vidregående eller ungdomsskolen! Dette skal gå superfint!

Good morning sunshines

I dag regner det, ikke så rart i grunn, siden det er en ganske trist dag i dag! siste dagen i sommerferien, buhuhuu. Hahahaa, neida, men jeg kan helt ærlig si at jeg gruer meg en god del til i morgen! Hello, vidregående, jeg kjenner nesten ingen på den skolen jeg starter på, men uansett så tror jeg det kommer til å bli spennede, bare tenk på hvor hardt hjerte mitt kommer til å dunke når jeg går inn dørene på skolen i morgen tidlig! Men nå skal jeg hoppe i dusjen, og lage meg en god frokost. (som dere ser så er døgnrytmen helt på trynet....)

Naxos 2012

her er en video fra Turen te naxos!

 

 

 

hjem kjære hjem!

Hei alle sammen! Ble ikke så mye blogging nede i Hellas, nette hang seg opp når jeg skulle laste inn bilder osv så jeg orket ikke.. Men i forigårs kom vi alltså hjem fra 14 herlige dager Hellas, eller to av de dagene har gått til reising og en dag har vi vært i Athen i dødende varme! Har i alle fall vært en fantastisk tur som jeg savner allerede, selv om det er utrolig godt å komme hjem igjen også. 
Nå sitter jeg og spiser frokost, og skal straks ut en tur før jeg får besøk senere, blir sikkert en koselig dag i dag.På Akropolis i Athen!


Flyet til KjøpenhavnOg I kjøpenhavn, hvor vi sa hade

 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits