litt nytt

heisann. I går var det fiint vær her i Trondheim, og i tillegg til det hadde jeg fri fra jobben. Christoffer lå jo over hos meg som vanlig, og vi drøyde lenge i sengen før vi stod opp. Han dro hjem en tur, mens jeg hoppet i dusjen og ordnet meg før jeg møtte han i byen igjen. Vi gikk egentlig rundt å så litt overalt før vi endte opp på Jordbærpikene på torvet og spiste en god lunsj/middag. Fikk handlet en bukse på salg på Cubos og shampo og balsam fra H2. I tillegg fikk jeg en pakke i posten fra coverbrads med min nye elskbare LULU´S toalettmappe og en ansiktskrub fra
I dag har jeg ikke gjort stort, var på jobb fra klokken fire til åtte nå i ettermiddag, skulle egentli dra å trene før jobb, men følte meg ikke helt i toppform... Må bli skjerpings nå når hverdagen starter igjen!

Burdagsfeiring

I dag feiret vi 5 års dagen til Noah, lillebroren til Christoffer. Feiringen startet omtrent da vi våknet, så da var det bare å slenge på seg finklær å sminke før det ble kake og is til frokost. Etter en liten stund i bursdagen dro vi en tur til John og spiste pizza og bare slappet av. Siden det har vi ikke gjort så mye anet enn å spise potetgull og sett på fotballkamp. 

Har foresten endret litt på designet, hva syntes dere om det?

Helg

Hei! I dag er det kjempefint vær her i trondheim, og jeg har vært på jobb noen timer i formiddag. Jeg kom hjem til ferdiglaget lørdagsgrøt og så gikk turen ut på terrassen for å sole meg. På torsdag kom endelig søsteren min Grete hjem etter nesten 3 uker på Hærøy, å det var så koselig. Så nå sitter jeg her med henne og noen av vennene hennes å spiser pizza. så koselig♥

Nå tar jeg turen til Christoffer, skal sove der i natt og i morgen skal vi feire bursdagen til lillebroren. 

August allerede

Herregud hvor sykt fort denne sommerferien har gått! Blir så lei meg av å tenke på det, er bare litt over ei uke igjen før skolestart. Dagene har bare flydd forbi uten at jeg har gjort stort... har bare jobbet i sommer, bortsett fra den lille turen til oslo som var i juli. 

Jeg både gruer og gleder meg til skolestart, tenk nå begynner jeg med kjemi og fysikk, det som virket så fjernt for bare noen månder siden! Men det blir samtidig ganske godt å komme tilbake til gamle rutiner. Blir hard trening framover fra neste uke, er jo under to månder til vi skal til Spania, ahhh! Bare litt randome bilder jeg tok her om dagen, kjøpte meg nettopp nytt kamerastativ, er så gøy å kunne ta bilder fra akkurat den vinkelen man vil uten å stable flere meter med bøker, haha. 

 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits