Ikke i blogghumør

Hhaha, nei jeg er ikke i blogg humør for tiden. Gjør heller ikke noe spesielt som jeg kan blogge om. Men nå sitter jeg å øver til samfunnsfag prøve, så skal fortsette med det.


Love thisDay 10

GRØT

Heii, nå har jeg faktisk nettopp stått opp, var sykt deilig å sove lenge, gruer meg allerede til mandag! Nå skal jeg bortover til mormoren min for å spise grøt, noe som vi gjør hveeer lørdag, haha. 


HAAde

Daffe fredag

Heii, i dag har jeg ikke gjort noen ting (skolen selfølgelig) Kjenner faktisk at jeg er utrolig sliten etter uken som har vært, så det skal bli godt med helg♥ I kveld skal jeg bare være hjemme og se Idol osv..  Har nettopp dursjet også, så tror ikke jeg gidder å ta noen bilder i dag, haha lat.


Shopping


Day 9

Nye sko!

Disse er de som Grete kjøpte seg


Jaa, en søt liten hund måtte jo komme å stå i veien fordi hun er så linseluuuus
Men kjøpte skoene, jaa, på trondheim torg, haha 

byen igjen

Da har jeg vært i byen igjen, idag var jeg med mamma og Grete da. Fikk noen kjempefine sko, var egentlig mamma som skulle ha dem men gjett hvem som fikk den, JEG! Super fornøyd ivertfall. Kommer bilder av skoene om bitte litt senere.

Har hatt en super dag, og det håper jeg dere også har hatt♥


i love sale


 Day 8

Innkjøp fra byen


Genser // Vero Moda


Dagkrem // Nivea, H&M
Ikke store greia, men hva syntes dere? 

Hjemme fra byen

Heii, i 12 tiden i dag dro vi til byen med skolen for å dra på teater, haha, ganske bra forestilling da. Jeg og flesteparten av vennene mine ble igjenn i byen etter teateret, og vi ble der til åtte tiden. Det var jo i ♥ sale på trondheim torg, men hadde ikke så mye penger så kjøpte bare 2 ting. Skal til byen med mamma i morgen så da blir det sikkert litt mer.


Fikk desverre ikke plass til kameraet så har ingen bilder, men skal vise dere hva jeg kjøpte senere.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits