Ha en fin søndagHei, da stikker jeg til beste kjæresten min for å tilbringe resten av helgen der i melhus. Haha, vet dere hva, jeg klarte å tryne med skuteren i går, at det går ann å være så flink! Men jeg lever fortsatt. Men må stikke nå, håper alle sammen får en super søndag! ( sorry for stygge web bilder..)

video - frappucchino

Her er da videoen som jeg snakket om tidligere, håper dere liker den, selv om den ble ganske dårlig, hehe. Men dere MÅ trykke på tanhjulet nede til høyre å ta på 720p! dere MÅÅÅ

Videoblogg på vei!

Hei alle sammen, nå holder jeg på å redigere en videoblogg til dere, haha, endlig! Den kommer sikkert en gang i kveld, så bare følg med. Den legges først ut på youtube nå snart sikkert, så dere kan skjekke der først vis dere vill, youtube kanalen min heter hogreina (link) her kan dere også se alle de andre videoene mine også. (Er ganske mange gamle der, hehe) 
bestfriend and I


Ahh, hadde en skikkelig solskinnsdag her for noen få dager siden, så jeg og Marlene måtte bare ut å ta noen bilder, selvom det var ganske kaldt. Ble ikke de beste bildene, men det gjør vell ingenting. Er så herlig å møte Marlene igjen, ettersom vi ikke går på samme skole lengere så ser vi hverandre ikke hver dag desverre. Tenk hvordan det blir når hun skal til USA neste år da, hehe!  Loveu♥ 

Mes que un club

Verdens beste fotballlag! Uten tvil, vinner alt! Har verdens beste fotballspillere <3 elsker dem alle!

Lørdags kos

Hei alle sammen! Ahh, er så godt med helg nå, kjenner jeg begynner å bli litt sliten av skolen nå, så det skal bli godt med høstferie når den tid kommer.  Nå er jeg hos christoffer å Skal tilbringe resten av dagen her med verdens beste. Kommer noen kompiser hit om en stund, blir garantert fifaspilling, Hehe.
 

miss these days
ahh, har så frytelig lyst på sommer igjen. Det er så kaldt ute, det bare september liksom, og jeg sover med ullsokker og ullgenser!
Gleder meg allerede til neste år, da går turen kanskje til italia i 3 uker. 

stikker til beste

Hei alle sammen! nå skal jeg straks en tur til Christoffer og kose meg der, etter en tung og lang dag på skolen og på 3T. Vet dere hva eller, jeg voknet gry tidlig i dag for å rekke å dusje å ordne meg før skolen, og jeg rakk det tilogmed til 8.10. Meeen da jeg kom på skolen fant jeg ut at vi egentlig ikke startet før 10.40, åhh, min flaks ligger seriøst på toppen vær eneste dag. Men nå må jeg skynte meg, kommer med outfit når jeg kommer hjem.


Sliten

Hei og god kveld alle sammen! I dag er jeg så forferdelig trøtt, vil bare legge meg ned å sove, men er nødt til å sette meg ned å pugge på spanskgloser... I dag hadde vi skoledag fra 8.10 til 15.20, så tok vi bussen til byen, skulle på sån mattegreie på en3ter. hadde egentlig tenkt meg på 3t, men rekker det ikke. Trener jo aldri mer og det irriterer meg veldig, savner den tiden i Narvik da jeg trente nesten hver dag! Men skal ta meg en tur etter skolen i morgen.  Nå skal jeg bare spise rundstykkene mine og kose meg med tven litt før jeg setter meg ned med glosene.Kjedelige bilder som vanlig....

Weird

hei, og god kveld. Endelig er mandagen over, tyngste dagen i uken spør du meg, selv om vi starter ganske sent. Men nå venter en uke med prøver og framlegg foran meg og jeg skal også få kjøpt meg en ny linse te kameraet, wehu! I dag hadde vi besøk av tremeningene våre og vi spiste forikål, haha, koselig. Men fra og med i dag skal bloggingen ligge på toppen, heeelt sant!


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits