en uke igjen

åhhhh, en uke igjen til jeg sitter i solen i Spania! Håper i allefall på sol, ser ikke så bra akkurat nå på yr.no, men det skifter hele tiden. Neste lørdag drar jeg med kjæresten min til Spania, vi reiser alene med flyet, men skal bo hos "ste"- besteforeldrene hans i 10 dager. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Det er masse shoppingmuligheter, strand, eget basseng og mye mer. 

I dag har vi hatt en skikkelig kosekveld her hjemme. Jobbet fra 10 til 17.00 i dag, så var godt å komme hjem til kjæresten som stelte i stand nanbrød-pizza med kylling, ah, så godt. Har hatt en rolig lørdagskveld med god mat, deilig armkrok og koselige tv-program.
syk fredag

Åhh, har klart å blitt syk. Hadde lovet meg selv å ikke ha noen fraværsdager før høstferien, men ble syk i går. Har altså sittet hjemme både i går og i dag, det suger. Er litt deilig å bare være hjemme å ikke gjøre noe som helst, men det passet liksom ikke så bra akkurat nå, jeg var så godt i gang med treningen, og i kveld er det KVT fest. Går alltid glipp av så mye når jeg er syk.. 

I morgen drar spansk klassen min til Spania, uten meg... Men tenk at nå er det bare to uker til jeg skal til Spania! Neste uke blir vi ganske få på skolen, så tenker meg at det blir en ganske chill uke. Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om spania og litt sånt snart. Men nå skal jeg bare slappe av med te og serier helt til Christoffer kommer i kveld.Ett år

Hei dere! Lenge siden sist. Har ikke blogget på utrolig lenge nå, noe som kommer av mye skole, jobb og trening. Er rett og slett utslitt når jeg først er hjemme. Men frammover vil jeg prøve å oppdatere bloggen litt oftere, rundt 3 ganger i uken eller noe. For nå er det kun fire uker igjen før jeg og kjæresten min drar til Spania! Ahh, gleder meg så mye, og da skal jeg blogge masse!

I går var jeg og Christoffer ute og feiret ett år sammen. Vi var på Graffi på solsiden og det var utrolig koselig, vi godtet oss med en herlig hovedrett og en god dessert. På onsdag har vi vært kjærester i ett helt år, jeg kan faktisk ikke tro at vi har vært sammen så lenge, men samtidig er det rart å tenke på at det har vært en tid når denne gutten ikke var en del av livet mitt. Jeg har i allefall hatt et fantastisk år, og jeg kan ikke vente med å tilbringe mange flere år sammens. 

Jeg fikk også ikke bare en, men to superfine gaver av Christoffer. Har ikke gått opp for meg enda at han kjøpte disse to tingene til meg. Jeg har ønsket meg både skjerfet og vesken kjempelenge, men har ikke tatt meg råd til å kjøpe det. Jeg ble virkelig sjokkert og ikke minst superglad når jeg pakket opp disse skjønnhetene! Jeg kan ikke si mer enn at jeg er verdens heldigste.

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
hits