Halloween

I går arangerte jeg og MArlene et halloweenparty, noe som var super gøy! fikk jo selfølgelig en pause i godtestoppen, hahah. Var utrolig gøy, men bilder sier alltid mer en tusen ord!ahahahah, hva syns dere om bildene?

Skoledager

Ja, dagene fortiden er fylt med skolearbeid, så har ikke tid til så veldig mye anet. Var litt gøy i musikken i dag, skole er ikke så ille.. egentlig, vis man tenker over det. Det verste med skolen, er vell egentlig det å vokne om morgenen som suger..
Meningsløst

Hahah, hei, nå fortiden føler jeg at alt jeg blogger om er nesten helt meningsløst.. Men jeg blogger uansett! Skal kanskje ut om ikke så lenge, har klart nesten å lest ut en bok på 414 på 2 dager! Sykt, siden vi skal ha bokanmeldelse i morgen så må den være ferdig lest. Den heter Drømmehjertet og er av Cecilia Samartin, anbefales på det sterkeste, den er sykt bra. Sitter å griner hele tiden mens jeg leser den, hahah.

Mågjøre videoen

Jaa, her er da videoen.. Ble litt dårlig lys når vi skulle filme ute som dere sikkert ser, men det er bedre enn ingenting! så Enjoy!

 
Hva syntes dere? 

MANDAG

Da var det mandag igjen, selv om dagen er over om 3 og en halv time, hahah. Har ikke blogget i dag siden jeg har vært ganske dårlig (kastet opp osv..) Så har bare lest i en bok i hele dag! Har hatt en superfin helg, en av de beste på lenge, som jeg har tilbringt med min kjære vennine ♥Kristine♥ ++ andre folk. Driver foresten å laster opp mågjøre videoen som jeg og Kristine laget i går, så den kommer nokk om ikke så veldig lenge.

Capri

I går var jeg, som jeg sa igår, på capri med noen venner av meg. Det var superkoselig, og god mat. Tok en del bilder der som jeg tenkte jeg skulle vise dere.


Må gjøre video

Nå har jeg og Kristine og kanskje Grete bestemt oss får å ha en mågjøre video i kveld, så det er bare å komme med masse forslag so vi kan gjøre! Men nå har vi vært på capri (kommer bilder senere) Nå skal vi kose oss vidre her med Kristian og Kristine som er her♥

VIDEOBLOGG

Med >Kristine<, haha, sykt random vlogg egentlig. Det var Kristine sin første videoblogg, så hun viste ikke hva hun skulle si så det endte opp med masse søtt tull.. Haha.

Overnatting + ny blogger i bloggverdenen

HEI, nå ligger kristine over hos meg, og vi sitter i den varme store senga mi. Og gjett hva, hun har fått seg blogg, sykt, ta en titt innom den >HER<  Men kommer en video som egentlig er kristine sin senere, haha, snakkes♥


UT

Nå skal jeg ut etter min utrolig effektive lekseøkt! Hadde matteprøve i dag, som gikk drit bra, eller nei, litt bra... kanskje..
Men nååå skal jeg ut å være sosial med mine friends♥ 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits