småsyk

åhh, hater det, den mellomtingen mellom å være syk å friks. Føler meg  veldig dårlig, og er skikkelig tung i hodet og i kroppen og slikt, blæhh.. Meen føler meg liitt bedre nå etter et koselig besøk av beste kjæresten min ♥ han for meg alltid i godt humør, han frisker rett og slett opp hverdagen min! Men nå skal jeg sette meg oppe på stuen med mamma under et varmt pledd og fyr i peisen. Har dere sett været her i trondheim eller, hater det, men elsker det samtidig.sorry for drittbilder.. men skal vise dere noe fint jeg kjøpte her om dagen litt senere!

antrekk 20.10.12

heihei og god morgen! hehe, lite blogging om dagen må jeg si.. Jaja, er utrolig mye å gjøre, så kan ikke love at det blir noe bedre. Men noe jeg ikke har hatt på utrolig lenge her på bloggen er outfit, så tenkte jeg kunne ha et i dag, haha. Skal strakt ut en tur, lørdag, nam♥


Bukse-bikbok  genser-haha, hjemmelaget  skjorte-veromoda

Ganske enkelt men fint outfit i dag. Håper alle sammen får en super lørdag!

hjemme fra beste

Hei og god kveld, i dag har jeg tilbringt hele dagen hos beste kjæresten min som endelig kom hjem fra Kristiansand i gårkveld. Dere aner virkelig ikke hvor godt det var å se han igjen, har virkelig ikke ord. Vi koste oss masse i dag i allefall, det er så godt å vite at han ikke er så langt unna lengere! Var litt skipt å dra hjem i dag, ettersom jeg kjørte og det var ISkaldt, tror jeg blir nødt til å legge vekk skuteren for vineren snart..loveu♥

God natt verden


åhh, dødstrøtt, stuper snart, legger meg! æsj, søndag i morgen, siste dag i høstferien, nå skal det bli knallhar jobbing fram mot juletider! 
God natt. 

Stikker på kino

Hei alle sammen, nå kom jeg nettopp hjem fra middag og dessert hos mormor, og nå tar vi turen ned til byen for å fær på kino å se Flukt. Jeg tror ikke den er så bra, men er sikkert værdt å se, så kos dere i kveld alle sammen!


love it

Har dere sett den nye videoen til beauty and the beat av Justin Bieber!? Jeg så den i gårkveld, å det er virkelig den beste musikkvideoen med Justin, liksom noe nytt og anderledes, det liker vi!  

Hva syntes dere om videoen hans?

koselig kveld

Hei og god ettermiddag alle sammen! Ah, så dere forje innlegg, fra christoffer, han er så søt, ikke sant? savner han bare mer og mer for hver dag som går nå, blir gal snart! Men i gårkveld så hadde jeg tacokveld her hjemme med jentene, tror ikke vi har hatt en så koselig venninekveld på lenge. Vi spiste taco og banaspitt og bare pratet og pratet i timesvis med stearinlys og greier, det va superkoselig! Fikk også overaskende selskap av to gutter fra neddi byen en plass utover kvelden, hadde det i allefall superkoselig. 

Elsker deg;* -guttendin

Blir vell en kort tekst dette! Men kan ikke få sagt nåkk hvor mye jeg savner deg. Dagene her i kr.sand er ikke det samme uten deg :( får egentlig lyst til å ta neste fly tilbake til Trondheim. Tenker på deg dag å natt, sitter å tenker på hva jeg kan gjøre for deg når jeg kommer hjem igjen <3 skal jeg ta deg med ut? En ting er for sikkert iallfall at neste tur til kr.sand blir ikke uten deg! Som du sikkert vet så kan jeg like fortelle det til alle de som leser bloggen din. Ser på alle gavene jeg har til deg her, å da blir det nesten for mye for meg! For lyst til å fortelle deg hva det er, men så god som du er så sier du nei, når jeg spør om du vil vite hva det er(flink jente<3). Kan ikke få sagt nåkk hvor mye jeg virkelig elsker deg jentami <3 du er alt for meg,sier til deg hver dag, men du forstår det aldri! Noe som begynner å bli veldig frustrerende! Men sier det nå!
JEG ELSKER DEG OVER ALT PÅ JORD MARIT<3
-guttendin som er din for alltid <3

Litt nyttBukse fra Vila
Verdens beste parfyme fra cubus!Veromoda

En måned med beste!

Heihei alle sammen! Måå bare fortelle dere at for akkurat for en måned siden så ble jeg sammen med verdens herligste gutt! Åhh, nå ble klokken 12, så da må jeg vell si i går da, jeg som hadde håpet på å få til å publisere innlegget før klokken 12.. jaja, ville bare si at jeg elsker han over alt på jord, han er virkelig best. Hehe, ble veldig klisjè her nå, men det er virkelig sant, kunne virkelig ikke drømt om noe bedre.
dessverre så er han som sagt i Kristiansand akkurat nå, savner han utrolig mye, blir så godt å få han tilbake igjen! 

Loveu♥

Har tilbringt kvelden med taco med jentene, var superkoselig, kommer bilder senere!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits