Snøbad

Her er da videoen når jeg og Grete snøbader!

 

tycks?

SNØ

NÅ ER DET ENDELIG KOMMET SNØ! Jeg våknet i morrest til at Marlene sa at det snødd ute, og jeg sprat opp å så ut vinduet. Så var det bare å slenge på seg bikinien å rett ut å ta et deilig snøbad (som vi selfølgelig filmet). Filmen kommer senere i dag etter vi har redigert den.


♥DIGG MED SNØ

Juleverkste + fotoshoot

På forje søndag så var vi på årlig juleverksted hos tremeningene våre, det va superkoselig og vi tok oss også tid til en fotoshoot ute i varmen (Gud, jeg vil ha snø!) her er bilder:Bursdag

HEi, lenge siden! haha, er lite blogging fortiden, men nå er jeg tilbake. Forje helg lå jeg over hos min kjære bestevennine Marlene, og jeg var også i bursdag hos Anette som blir 15 3. desember, haha. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder.God lørdags morgen!

Heei♥

Nå har akkuratt jeg og Marlene våknet og skal snart opp å spise. I går dro vi å hentet bildene å satte oss på en cafe og spiste kanelsnurr og så på bildene. Bildene var kjempe fine og jeg har allerede hengt de opp på veggen. Etter at vi var på cafe tok vi turen til kirken der Marlene går, og møtte mange folk. Vi spiste taco og så på film. Husker ikke helt hva filmen het, tror det var limites eller noe slikt. Den var ihvertfall kjempe bra å anbefales. Jeg tok med kamera, men så smart som jeg er, så klarte jeg å glemme minnekortet til det hjemme. Da vi kom hjem til meg så vi på Greys Anatomy og spiste potetgull♥

 

byen

heei♥

Jeg tenkte jeg skulle blogge et lite innlegg siden det er en stund siden jeg har blogget. Nå snart skal jeg og Marlene dra til byen for å hente noen bilder vi har bestillt. Gleder meg til å se de! etter vi har hentet de skal vi dra på filmkveld og så skal Marlene ligge over hos meg.
Ha en fin fredags kveld! det skal ihvertfall jeg. 
 

Hospitering

Hei, jeg husker ikke om jeg har nevnt det før, men i dag og i går så har jeg vært på hospitering på Tiller vgs. Haha, var innmari kleint i bynnelsen fordi jeg kom helt alene og jeg kjente ingen... Men så kom noen andre fra trinnet mitt. Har vært veldig koselig og nå vet jeg at jeg skal søke studiespesialisering i vertfall! Så ja, da vet dere det.


Herlig søndag!

Da var det slutt på denne uken, noe jeg syntes har gått veldig fort. Jeg våknet hos marlene i dag i halv eleve tiden etter at hun hadde malt på rommet sitt siden kl 9, haha. Så drog jeg meg selv opp av sengen, tok på meg maleklærne og fant fram malekosten. Da vi endelig var ferdig satt vi oss på sykkelen for å kjøpe rundstykker på bunnpris, så koste vi oss med varme rundstykker og kakao til frokost♥


Male vegg

Hei, som dere som leste forje innlegg, så vet dere at jeg skulle til Marlene får å hjelpe henne å male rommet hennes, noe jeg gjorde. Nå ligger vi her i sovesofan på stuen hennes (siden vi ikke kan sove på rommet hennes (siden det er under oppussing)) Ja, skulle bare si hei!


Stress

Hei, ja det er mye stress fortiden med både lekser, skole, prøver og sosial liv.. Derfor har jeg ikke blogget på nesten en uke, men nå blogger jeg, haha! Senere i dag skal jeg til Marlene for å hjelpe henne å male rommet hennes siden jeg er så snill. Jeg og Marlene har foresten planer om å dra til Gran canaria i vinterferien, det hadde vært så utrolig morsomt, så vi håper vi får det til! Nå skal jeg snart bortover til mormor for å spise grøt, også skal jeg ta med meg kameraet ned til Marlene senere! 

♥Snakkes

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits