Green tea

Hei! Nå sitter jeg å koser meg med en stor kopp te. Jeg syntes det er såå godt, veit ikke hvorfor, har egentlig aldri likt det, men plutselig her en dag så fikk jeg så innmari lyst på det. Jeg holder på å forberede meg litt til morgendagens heldagsprøve, er nesten ferdig med det jeg skal gjøre så jeg tror ikke jeg blir sittende på skolen så veldig lenge i morgen. 
Christoffer kommer også i morgen, så tror det blir en super dag. Bestefar skal spise middag her også, ryktes at han har med gaver fra syden, mhehe.  

29.11.2012

ah, er så deilige dager på skolen fortiden, startet halv ni og sluttet halv to i dag, og det skal vi hele neste uke også. Eller egentlig ikke, vi har fri tirsdag, onsdag og torsdag, superherlig. men har heldagsprøvene på de andre dagene, men det er helt greit. Nå skal jeg straks på afrotime på 3t med Grete, snakkes senere!
Outfitn i dag, hehe, fin på håret og sminkefri♥

Mandag

Ny uke, herlig, men samtidig forferdelig. Var en tur på 3t i morgest før vi startet på skolen kl 10.40, utrolig herlig! Sluttet også tidlig i dag, så har vært en fin start på uken. Nå sitter jeg å spiser lunsj mens jeg ser på one three hill på tven, må begynne med leksene snart, er heldigvis ikke så mye. 


I`m a dreamerja, å nå skal jeg sove å drømme masse fine drømmer. Så blir det samfunnsfagprøve i morgen, hurra! tar kanskje turen til 3t etter skolen også.

Mac lipstick

Jeg har sotte i hele dag å øvd til samfunnsfag prøven jeg skal ha i morgen. Er akkurat ferdig med notatene til begge kapittelene, nå mangler det bare å få det klistret inn i hjernen, men jeg kjenner at jeg er ganske så lei nå...

Men vet dere hva, i går kom mormor hjem fra byen med ny leppestift til meg, hehe, var jo etterspurt ett par ganger da, så var fint å endelig få den. Cream D`nude fra mac som sikkert de fleste har hørt om, jeg har hatt den ett par ganger nå og jeg liker den ganske godt, syntes den kler meg. Men erger meg litt hver gang jeg kjøper den, for jeg har lyst til å prøve noen nye farger, mac har jo såå mange fine leppestifer, men jeg tørr liksom ikke. Men skal prøve neste gang!


Darknes

Det er så mørkt ute! Er mørkt når jeg drar på skolen og når jeg kommer hjem igjen, er koselig, men blir ganske sliten av det. I tillegg så ødelegger det motivasjonen min, til å blogge å ta fine bilder og slikt.. menmen, skal prøve å klare meg gjennom vinteren. Gleder meg utrolig mye til våren, i alle fall påske, ønsker meg en solfylt påske på ski i år (neste år, hehe)
sosiale internett

Twitter - >marithioem<
Instagram >marithoiem<

 

tumblr >marithoiem<

 

 

heter marithoiem på snapchat også, og det er ikke feil at det står marithioem på twitteren min...

afternoon

God kveld alle sammen! ah, har faktisk vært en deilig dag i dag, i og med at det er mandag.. Startet sent på skolen og da jeg kom hjem hadde jeg huset helt for meg selv. Jeg har bare slappet av i hele dag, gjort litt lekser, tatt meg en lang dusj og nå sitter jeg med en kopp kakao og ser på 71grader nord. Beste av alt er at vi starter sent på skolen i morgen også, kunne ikke spurt om en bedre start på uka!
Kino

Heihei, og god søndagskveld! Er ganske sent nå, egentlig burde jeg sovet akkruat nå, men kom nemlig hjem fra kino for ikke så lenge siden. Var å så siste Twiligtfimen med kjæresten, åhh, så bra den var, anbefales. Blir faktisk trist av å tenke på at det ikke kommer flere twilight filmer nå, samme er det med Harry Potter også, håper det kommer en ny filmserie snart!
Har i alle fall hatt en super kveld, heldigvis starter jeg sent på skolen i morgen, blir deili!antrekket i dag foresten!

Pulsstep

Heihei, har dårlig tid nå! kom nettopp hjem fra skolen og nå går turen til 3t med søstersen, vi skal være med på en pulsstep time, noe jeg syntes er supergøy. Skal bruke resten av dagen min til å pugge til naturfagprøve somvi har i morgen, hehe, ønsk meg lykke til!


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits