Last day of this year

Da har siste dagen i 2011  startet, om under 24 timer så er vi i et nytt år. Det er litt sykt å tenke på hvor fort 2011 har godt, i hvert fall denne høsten! Gleder meg til i morgen, med frokost, pinnekjøtt og mye anet godt, og så ut med venner, gleder meg♥ Men jeg har egentlig aldri likt nyttårsafte, jeg har alltid pleid å gått hele året å gruet meg til denne dagen å når den kommer så går jeg ned i kjelleren for å gjemme meg for rakettene. Men slik er det heldig vis ikke lenger, nå skal jeg bare kose meg masse, så jeg må vell få meg noe søvn.


Sminkevideo

Ja, jeg vet den er teit, men jaja + ganske dårlig kvalitet  :)

Vassfjellet next
NÅÅ stikker jeg til vassfjellet med marlene for å kjøre till slalom, skal bli digg det nå ja! haha, men ska kle på meg ute klær så vi snakkes, får se om jeg får tatt noen bilder med mobilen.

Ned på butikken

Nåå har jeg spilt inn og redigert en sminkevideo til der + at jeg har spilt inn rettetang video (og ps.. jeg skrev CHE i forje innlegg, det skulle være CHI) Men nå skal jeg ned på butikken med sisstersen grete å kjøpe pizza og snop♥

 


Vakre meg som gleder seg til litt snooop♥

CHE rettetang

Når jeg var i byen på Tirsdagen Så kjøpte jeg meg en ny rettetang, noe jeg trengte siden den gamle ikke funker. Planen var å kjøpe en GHD rettetang til 1999, men hun damen på frisørsalongen anbafalte en fra CHE som er nesten like bra som var på tilbud, så jeg endte opp med å kjøpe den. Jeg er super fornøyd med den, den fuker super bra! Jeg har planer om å lage en videoblogg om den senere i kveld.
Bytur på tirsdagen

På tirsdagen, 3. juledag, dro jeg til byen med Grete og Marlene. Vi dro i 12 tiden og kom ikke hjem før i ni tiden, haha, men vi var også på kino å så New years eve, noe jeg syntes var en bra film! Jeg hadde 2300 kr som jeg har fått for gode karakterer, julegave++ så det ble litt shopping på meg. Hadde værtfall en super koselig dag!

Det er så utrolig koselig i byen nå som det er jul♥

gjeste innlegg fra Edel

Heiiiha!! 
no er det gjesteinnlegg fra verdens kuleste edel!! <3<3<3<3<3
www.e0l.blogg.no 
Edel, altså mæ e best <3<3<3<3<3

 

 

Det blir et kort innlegg så Marit ikke ska se det <3

Ja jeg har vært  u byen idag!! Yeyy...men jeg er beeest!!! <3<3<3<3

Hilsen verdens beste Edel!!! <3<3<3<3 

regn regn...

Ja, her i Trondheim har det så å si nesten regnet hele julen, er ganske trist og vis man er ute ser det jo ut som det er på vei til å bli vår eller at det er høst.. Trist. Men nå har jeg nesten nettopp stått opp, og sitter i sengen med litt godteri fra i går når vi var på kino. Men nå tror jeg at jeg skal opp å få i meg noe ordentli mat, og senere i dag får vi litt middagsbesøk så stikker jeg til kjæresten en tur♥
Julaften i går

I går var det, som jeg håper dere alle vet, julaften!♥ Jeg hadde en super herlig og koselig dag og kveld med familien min. Det eneste som manglet var pappa og familien i nor, så hadde alt vært perfekt. Jeg ble superglad for alle gavene jeg fikk, og maten var supergod. Men her er noen bilder fra dagen i går.


Lillejulaften!

Det er lillejulaften i dag! Nå har jeg godt heele desember uten julestemning, og engentlig mesteparten av dagen i dag også. Men etter kjæresten var innom med gave etter at han har vært på Gran canaria den siste uka, så var absolutt alt på plass, så nå er julestemningen her. Selv om det er bitte lite gaver under treet, så gleder jeg meg masse til i morgen, men nå skal jeg kose meg med familien med litt julemat ♥ 


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits