Hjem

Heisann, nå sitter jeg med pakket koffort og er snart klar for avreise hjem til Trondheim. Vi er ikke fremme før i halv elleve tiden i kveld, noe som betyr at vi må vente ganske lenge i Bodø... Men jeg kjenner det skal bli godt å komme hjem å feire nyttårsaften der, savner alle så forferdelig mye. 

Jeg vet jeg har vært veldig fraværende på bloggen nå i julen, rett og slett fordi jeg ikke har orket å blogge eller å ta bilder. Men jeg har noen bilder fra julaften som jeg tenkte jeg kunne vise dere senere.
21.12.2012

bitte bitte lille julaften i dag. Jeg kan virkelig ikke tro at det er julaften på mandag, dagene i desember har virkelig aldri gått så fort som nå. Har ikke hadd tid til å få noe julesteming nesten, vedder på at jeg får det dagen før nyttårsaften eller noe... I dag har jeg ikke gjort noe som helst, grete er litt syk, men fikk henne med ut for å ta noen bilder, det var så fint lys, hehe. Tenk at jeg har bodd i denne gaten i 16 år og 11 månder akkurat i dag, jeg har lekt i hver krok med mine barndomsvenner, ahh, gode minner. 

En midlertidig header

Haha, som dere ser så har jeg ordet meg en ny header. Jeg var såååå lei av den gamle, åhh! Også satt jeg tiligere i dag å prøvde å finne ut hvordan jeg lagde slike striper i bakgrunnen i photoshop, og endelig så fikk jeg det til. Når jeg kommer hjem skal jeg prøve å få laget en ny og fin header sammen med et nytt design.


Bildet er faktisk tatt for en stund siden, da jeg var brun...


gratulerer med dagen

Verdens fineste, fantastiske og ikke minst beste kjæresten i hele verden blir 17 år  i dag! Og jeg vil benytte denne sjansen til å si noe om deg. Jeg føler meg veldig heldig som får lov til å være jenta di, og ikke minst at jeg kan si at du bare er min, det er en veldig deilig følelse. Vi har det utrolig bra sammen og jeg gleder meg masse til tiden fremover med deg, ikke minst at vi skal gå inn i det nye året sammen. Jeg savner deg utrolig mye, og jeg klarer nesten ikke å vente til å se deg når jeg kommer hjem igjen om akkurat 10 dager, det kommer til å bli så herlig. Akkurat nå kunne jeg ikke bedt om noe annet en deg, du gjør meg så glad. Jeg kan aldri kunne beskrive hvor glad jeg faktisk er i deg, eller hvor takknemelig jeg er for at det ble oss! Elsker deg Christoffer ♥
Inspirasjon?

Noen der ute som har lite inspirasjon, til skole, trening, helse, litt hjelp med julestemningen eller bare å holde seg positiv gjennom resten av mørketiden? Da vil jeg på det sterkeste anbefale tumblr! Jeg vet det er veldig mange der ute som ikke skjønner helt hva det er og ikke orker å sette seg ordentlig inn i det. Men i allefall så er det supersmart, det er på en måte som weheartit, men jeg syntes tumblr er såå mye bedre. 

Du lager deg på en måte en profil, så kan du lage deg en blogg. Du kan followe andre blogger og alle bildene og alt de reblogger kommer opp på dashbordet ditt, og da kan du også trykke på reblog slik at bildet kommer på din blogg. Du kan også legge ut egne bilder, legge til hashtagger på bildene og tekst. For eksempel vis du trenger litt treningsmotivasjon så kan du søke på fitspo og så kommer det opp masse bilder nedover på dashbordet som er tagget med det, så kan du går inn på de bloggene som har lagt ut bildet og followe denne bloggen. 

Ja, det er så mye du kan bruke det til, dere burde virkelig prøve det ut, jeg er utrolig dårlig til å forklare, men det er bare å prøve seg fram så finner dere ut hvordan det funker til slutt. Dere kan finne min tumblr HER. Husk du må ikke ha en tumblrprofil for å lese tumblrblogger.

Tenkte jeg kunne linke til noen fine tumblr-blogger med det samme.

♥ http://always-feel-beautiful.tumblr.com/

♥ http://fitnessfoodfabulous.tumblr.com/

http://d4ilyr0utine.tumblr.com/

http://shaunsurryhills.tumblr.com

http://createthislookforless.com/

http://balletnerd7.tumblr.com/

♥ http://sofia---nt.tumblr.com/

♥ http://wild-r0se.tumblr.com/

DIsse tumblr sidene er altså noen av mine favoritter!
Sen bytur

Hei, i dag har stod jeg opp sent, ahh, er så deili å sove lenge. Har brukt mesteparten av dagen til å hjelpe til med å vaske å rydde huset før jul. Etter middagen så dro jeg og Grete en tur til byen bare for å se litt også bestemte vi oss for å spise dessert på peppes pizza, haha. Det var deili å komme seg ut litt etter å bare ha sottet inne å ikke gjort noe som helst i nesten to dager nå. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra i dag.

Nå skal jeg kose meg videre med film med pappa og grete♥ ha en fin kveld alle sammen

Innkjøpene fra i går

Dette var altså det jeg kjøpte meg i går, men kjøpte en del julegaver i tillegg, men det vil jeg jo ikke legge bilder av på bloggen, haha. 
Kjøpte denne  jakken på veromoda, er såå usikker på om jeg liker den eller ikke, liksom en del av meg gjorde det men en anen del gjorde ikke det.. Men var ikke så dyr, i verstefall får grete den, for hun elsket jakken.


veromoda


haha, måtte endelig skaffe meg en slik en jeg også, å det ble såå fint.


det er kalt ute..Begge fra hm 

Sunday

Stod opp for litt siden og det er allerede bekk mørkt ute. Er litt deprimerende å leve i evig mørke, hehe. Snart blir det mest sansynelig pepperkake baking med familien og litt julekos, før vi skal spise, og etter det tenker jeg meg ut på en liten jogge tur, er ikke så mye å gjøre her skjønner dere. håper dere får en fin søndag alle sammen, og kos dere på skolen i morgen, haha, neida.

dropper sminken i dag.. og skal få lagt ut det jeg kjøpte i går i løpet av dagen

Miss youHar såvidt gått en dag, og jeg savner deg utrolig mye.

Jul i narvik

Hei hei! I går ankom jeg og grete Narvik. Her skal vi være fram til lille nyttårsaften (haha) å feire jul med pappa og resten av familien her oppe i nord. I dag har jeg og Grete vært i byen en del timer og jeg har fått gjort unna en del julegaver og litt klær til meg selv. kommer kanskje innkjøp senere i kveld. ha en fin lørdagskveld alle sammen!


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits