Gi meg

Fine kjoler til jul og nyttår


Deilige og varme knits til resten av vinteren
 


maaasse fine bukser

alt er fra nelly vis noen skulle lure

8 vakre tips

 Pakk en isbit inn i et lommetørkle og masser ansiktet ditt med den, det strammer opp huden og gir ansiktet ditt et skikkelig boost!

2  Napp aldri ut de lengste øyenbrynshårene, det er de som gir brynene dine sin naturlige form, hvis du plukker ut for mange av dem så kan det lett se unaturlig ut.

3  Proteinene som er i yoghurt naturell kan mykgjøre tørt og livløst hår, lek deg og lag din egen hårkur som du lar virke noen minutter før du skyller yoghurten ut.

4  Bruker du negelakk med sterke farger bør du alltid bruke en basecoat i bunnen for å hindre missfarging av neglene!5 Lær deg å sove på ryggen slik at du ikke klemmer ansiktet ned i puten, dette skaper nemli rynker, spesielt mellom nesa og munnen.

6 Er du naturlig brunette og du merker at fargen på håret falmer om sommeren? det kan du fikse med litt cola, våt håret ditt og hell i colaen før du skyller ut etter 5 minutter!

7 Hvis du en dag har en travel morgen hvor du har dusjet og ikke rekker å style håret ditt, så ta litt hårspray i hånkletørt hår. Samle deretter håret i en løs knute og spray litt mer med hårspray. etter du har lagt sminken din så slipper du ut kuten og vips så har du nydelige bølger i håret ditt.

8 Vis du vill at hårkuren din skal funke enda bedre så kan du dele håret opp i 5 deler, tilsett hårkuren og dekk med aluminiumsfolie. la deretter varmen fra en rettetang varme opp folien. Slik åpner du porene i håret. 

 

Hva syntes dere om tipsene?

Kjole fra Nelly

I dag fikk jeg kjolen min fra nelly, herre gud hvor fort det gikk, to dager bare! Den er super duper fin♥
Her er noen bilder av meg i kjolen (de ble ganske dårlige.. )

 

Kjole bestillt!

Nå har jeg bestillt meg en ny kjole fra nelly.com. Har hatt lyst på den lenge å nå som jeg endelig har fått penger på kortet så måtte jeg bare kjøpe den. Gleder meg til den kommer, men er litt redd for at den er for stor, men håper på at den ikke er det!


Byen - innkjøp

Hei hei, i dag sto jeg opp tidlig! Jeg og Grete skulle nemlig på cafe med mormor som drar hjem til Trondheim i dag. Vi møtte henne i halv 11 tiden og gikk på en cafe og spiste lunch, herlig. Møtte pappa og Anneli der også, sååå fikk jeg nye sko av min kjære mormor, Overlykkelig!


Skoene (toms) // sko & (+?) sånt   - 599kr
Body lotion // apotek 1 - 104 kr
yoghurt // rema - 9 kr (?) 

Har hatt en super dag, men nå skal jeg kose meg med litt yoghurt ♥


Innkjøp fra tirsdagen

på Tirsdags kvelden var jeg i byen i Oulu med Grete, vi var å så oss rundt å gikk oss nesten bort. Haha, dør litt når jeg tenker tilbake på det. Men i vertfall så kjøpte jeg meg en shorts og en topp som jeg ikke rakk å legge ut bilder av på bloggen, så her er de.Topp fra h&m // 5 euro Shorts fra h&m // 7 euro


Hva syntes dere

Dagens innkjøp

Her er da dagens innkjøp,var egentlig bare tilfeldig at vi stakk innom en butikk siden vi egentlig bare skulle finne ut hvor et eller anet museum var som vi skal på i morgen. Jeg måtte bare ha den bikinien.Den er fra gina tricot, og begge delene kostet 179 kr
Innkjøp fra i går

I går kjøpte jeg med en jumpsuit, som jeg sa i går, på h&m. Er helt forelsket i den, haha, den er så sommerlig, jeg og Grete kjøpte den sammen, så vi deler den, har en mistanke om mye krangel.

Kjøpte den som sagt på h&m for 10 euro


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits