Hjem

Heisann, nå sitter jeg med pakket koffort og er snart klar for avreise hjem til Trondheim. Vi er ikke fremme før i halv elleve tiden i kveld, noe som betyr at vi må vente ganske lenge i Bodø... Men jeg kjenner det skal bli godt å komme hjem å feire nyttårsaften der, savner alle så forferdelig mye. 

Jeg vet jeg har vært veldig fraværende på bloggen nå i julen, rett og slett fordi jeg ikke har orket å blogge eller å ta bilder. Men jeg har noen bilder fra julaften som jeg tenkte jeg kunne vise dere senere.
21.12.2012

bitte bitte lille julaften i dag. Jeg kan virkelig ikke tro at det er julaften på mandag, dagene i desember har virkelig aldri gått så fort som nå. Har ikke hadd tid til å få noe julesteming nesten, vedder på at jeg får det dagen før nyttårsaften eller noe... I dag har jeg ikke gjort noe som helst, grete er litt syk, men fikk henne med ut for å ta noen bilder, det var så fint lys, hehe. Tenk at jeg har bodd i denne gaten i 16 år og 11 månder akkurat i dag, jeg har lekt i hver krok med mine barndomsvenner, ahh, gode minner. 

En midlertidig header

Haha, som dere ser så har jeg ordet meg en ny header. Jeg var såååå lei av den gamle, åhh! Også satt jeg tiligere i dag å prøvde å finne ut hvordan jeg lagde slike striper i bakgrunnen i photoshop, og endelig så fikk jeg det til. Når jeg kommer hjem skal jeg prøve å få laget en ny og fin header sammen med et nytt design.


Bildet er faktisk tatt for en stund siden, da jeg var brun...


gratulerer med dagen

Verdens fineste, fantastiske og ikke minst beste kjæresten i hele verden blir 17 år  i dag! Og jeg vil benytte denne sjansen til å si noe om deg. Jeg føler meg veldig heldig som får lov til å være jenta di, og ikke minst at jeg kan si at du bare er min, det er en veldig deilig følelse. Vi har det utrolig bra sammen og jeg gleder meg masse til tiden fremover med deg, ikke minst at vi skal gå inn i det nye året sammen. Jeg savner deg utrolig mye, og jeg klarer nesten ikke å vente til å se deg når jeg kommer hjem igjen om akkurat 10 dager, det kommer til å bli så herlig. Akkurat nå kunne jeg ikke bedt om noe annet en deg, du gjør meg så glad. Jeg kan aldri kunne beskrive hvor glad jeg faktisk er i deg, eller hvor takknemelig jeg er for at det ble oss! Elsker deg Christoffer ♥
Sen bytur

Hei, i dag har stod jeg opp sent, ahh, er så deili å sove lenge. Har brukt mesteparten av dagen til å hjelpe til med å vaske å rydde huset før jul. Etter middagen så dro jeg og Grete en tur til byen bare for å se litt også bestemte vi oss for å spise dessert på peppes pizza, haha. Det var deili å komme seg ut litt etter å bare ha sottet inne å ikke gjort noe som helst i nesten to dager nå. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra i dag.

Nå skal jeg kose meg videre med film med pappa og grete♥ ha en fin kveld alle sammen

Sunday

Stod opp for litt siden og det er allerede bekk mørkt ute. Er litt deprimerende å leve i evig mørke, hehe. Snart blir det mest sansynelig pepperkake baking med familien og litt julekos, før vi skal spise, og etter det tenker jeg meg ut på en liten jogge tur, er ikke så mye å gjøre her skjønner dere. håper dere får en fin søndag alle sammen, og kos dere på skolen i morgen, haha, neida.

dropper sminken i dag.. og skal få lagt ut det jeg kjøpte i går i løpet av dagen

Jul i narvik

Hei hei! I går ankom jeg og grete Narvik. Her skal vi være fram til lille nyttårsaften (haha) å feire jul med pappa og resten av familien her oppe i nord. I dag har jeg og Grete vært i byen en del timer og jeg har fått gjort unna en del julegaver og litt klær til meg selv. kommer kanskje innkjøp senere i kveld. ha en fin lørdagskveld alle sammen!


koselig kveld

Hei og god ettermiddag alle sammen! Ah, så dere forje innlegg, fra christoffer, han er så søt, ikke sant? savner han bare mer og mer for hver dag som går nå, blir gal snart! Men i gårkveld så hadde jeg tacokveld her hjemme med jentene, tror ikke vi har hatt en så koselig venninekveld på lenge. Vi spiste taco og banaspitt og bare pratet og pratet i timesvis med stearinlys og greier, det va superkoselig! Fikk også overaskende selskap av to gutter fra neddi byen en plass utover kvelden, hadde det i allefall superkoselig. 

Sunday

Hello alle sammen og god søndag, haha. I dag skulle jeg egentlig ha logget med omgangsyken, men siden jeg har et fantastisk supert imunforsvar så slapp jeg det. Haha, neida, har nok bare litt flaks akkurat nå. Skal ut en tur nå, før jeg skal hjem å sette meg ned med litt lekser og slikt, så vi snakkes sikkert senere. Loveu♥


Hjemme!

Hei alle sammen, i går kom jeg og Grete hjem til Trondheim etter 4 lange uker i Narvik! Orket ikke å blogg noe når jeg kom hjem, haha, lat. Nå har jeg nettopp komme hjem fra en tur i byen med familien, og nå skal jeg tilbrinnge resten av dagen men Kristine♥
Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits