sosiale internett

Twitter - >marithioem<
Instagram >marithoiem<

 

tumblr >marithoiem<

 

 

heter marithoiem på snapchat også, og det er ikke feil at det står marithioem på twitteren min...

Ny linse

På bursdagen min så fikk jeg meg en ny linse til kameraet mitt (canon eos 550d). Det var 50mm f/1.8 linsen, som jeg har hatt lyst på ufattelig lenge, og nå er den endelig min! Den tar helt fantastiske bilder, så jeg kan trygt si at jeg er superfornøyd! Jeg anbefaler alle som har speilrefleks kamera til å kjøpe en makro linse, bildene blir helt perfekt. 
Linsen kostet egentlig 1499, men siden det var ryddesalg så fikk jeg den for 899, lukky.Elsker den♥

 

 

Min søster

Nå tenkte jeg å skrive ett innlegg om søsteren min som dere ser på ganske mange av bildene mine, altså Grete. Hun er født i 1998 men etter min mening skulle man ikke tro det, hun er som en bestevenn for meg, støtter meg gjennom alt. Selv om hun kan være barnslig og plagsom så er det på en spessiel måte som egentlig gjør meg glad. Vis alle vennene mine er opptatt en dag, så har jeg alltid henne å være med, jeg kan virkelig ikke fårestille meg livet mitt uten en så bra person! Vi krangler å diskuterer om veldig småe detaljer hele tiden, men når det virkelig gjelder så stiller vi alltid opp får hverandre. Hun er virkelig en fantastisk person, og hun er glad og smiler og får andre til å le, selv om det noen ganger er av meg.. Jeg er så glad for at jeg har et slikt forholdt til søsteren min som jeg har, som jeg kan være med sammtidig som jeg er med vennene mine. Mine venner er hennes venner, slik fungerer det hos oss. 

Jeg kan virkelig ikke si mere en at jeg elsker den jenta mer en noe anet på jorden, uten henne hadde nok ikke jeg vært den samme personen.


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits