Do you dear to make a fashion statementHer er da dagens antrekk! Tok bildene i går, ettersom jeg ikke rekker å ta bilder etter skolen og trening. 
t-shorte //gina tricot   bukse //Dr. Demin   skjerf og jakke //vero moda   solbriller //Rayban

Outfit 25.01.13Var ferdi tidlig på skolen i dag, så jeg hadde masse lys i stua når jeg kom hjem, og da ville jeg ta outfitbilder, haha. Ganske enkelt, men fint antrekk i dag, smykket er fra bikbok, tulipantopp fra veromoda og buksen er fra only. Gleder meg kjempemasse til å tilbringe dagen med kjæresten, skal se om vi får tatt noen bilder i løpet av dagen også.

antrekk 20.10.12

heihei og god morgen! hehe, lite blogging om dagen må jeg si.. Jaja, er utrolig mye å gjøre, så kan ikke love at det blir noe bedre. Men noe jeg ikke har hatt på utrolig lenge her på bloggen er outfit, så tenkte jeg kunne ha et i dag, haha. Skal strakt ut en tur, lørdag, nam♥


Bukse-bikbok  genser-haha, hjemmelaget  skjorte-veromoda

Ganske enkelt men fint outfit i dag. Håper alle sammen får en super lørdag!

Pink outfit
haha, nå ble det mye rosa i og med at jeg har samme genseren på meg på headeren... jajaa.
Ahh, så herlig, i dag så starter vi ikke før 10.40, elsker å ha god tid om morgenen. Generen på bildene over er såå fin, kjøpte den på H&M i sommer. 
Men dere for ha en fin mandag alle sammen! Skal kose meg vidre med God morgen Norge. 

dagens antrekkGenser//VEROMODA   vest // KLIPT SELV AV GRETE   Skjerf//HUSKER IKKE   bukse//BIKBOK sko//TOMS

Antrekk 12.juli

Jakke og bukse fra veromoda og Genseren er fra h&m, ganske kjedelig antrekk i dag. også er det en kamraveske jeg har, haha, ikke akkurat superfin..

Hva syntes dere?

Dagens outfit

Hei og god onsdag alle sammen! haha, jeg måtte faktisk skjekke hvilken dag det var i dag, har ingen kontroll på verken dato eller dag det er fortiden, er egnetlig godt, teng på sommerferie. 
I dag var egnetlig planen å dra til byen igjen, men har ikke komme så langt, får se om jeg rekker det senere i dag. Bukse // veromoda
Genser // bikbok
Vest //grete sin fra h&m tror jeg, var en jakke før..
Sko // converse

Hva syntes dere? 

Dagens

Heisann alle sammen! I dag har vært en ganske rolig dag, har vært ute å spist lunsj og så dro jeg ut med søstersen og siden så har jeg ikke gjort noe mer enn å sett litt på pretty little liars. I dagene fremover håper jeg på å få trent på Friskhuset og møte noen av de gamle vennene mine her i Narvik, eller at jeg møter på noen nye, er så kjedelig å være så innmari usosial hele tiden..Bluse fra HM, Bukse fra veromoda, belte fra Nelly 

dagens antrekk

Hei hei alle sammen! 
I dag har det vært helt fantastisk vær her i Trondheim, noe som det var i går også! Og når vi snakker om i går, gjett hva jeg gjorde!? jeg tok teoriprøven til scooter og jeg BESTOD! Herregud hvor glad jeg ble når jeg bestod, har ikke ord.  Nå skal jeg bare pakke ned masse klær for en måned i en forsåvidt ganske liten koffort. så kos dere videre i kveld!


topp og shorts fra bikbok og jakke fra veromoda. Sorry for pessdårlige bilder..

Dagens antrekk


Her er da antrekket mitt i dag, dette skal jeg altså ha på meg når vi tar båten til Mausen senere i dag, åhh, hvor jeg gleder meg!

Bukse-veromoda  Genser-bikbok  smykke-fra marlene 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits