Friday morning

Nå har jeg akkurat komme meg opp av senga og inn i treningsklærne og sitter her med en god frokost som jeg straks skal få i meg. Egentlig så skulle jeg allerede vært på 3t nå, men jeg klarte ikke dy meg mot å ligge å drege meg leenge i senga, det er jo så deilig. I alle fall så skal jeg komme meg på 3t om ikke lenge, men det blir nok ikke like lang økt som jeg hadde tenkt, i og med at jeg må hjem å rydde og dusje før kjæresten kommer senere! 

Søndag

Hei alle sammen. I dag tror jeg må ha vært den mest avslappende og rolige søndagen på lenge! Startet dagen med ei treningsøkt på 3t, trente rygg, og jeg kan trygt si at jeg kjenner. Når jeg kom hejm tok jeg meg en lang dusj med peeling og fikset neglene etterpå. Har også fått gjort litt matte og anet skolearbeid, og sett på Glee som gikk på tven. 

og i morgen starter jeg morgendagen med en ny treningsøkt, og resten av dagen går vel til skole og lekser tenker jeg. Hvordan har deres søndag vært?

Trening

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og sitter klar i treningstøyet med en tallerken med havregrøt. Er egentlig ganske sliten etter en lang skoledag, men en liten treningstur skader vell ikke. Martin Alte kommer hit nå straks så tar vi bussen bortover. I dag blir det trening av armer og mage så håper på at jeg blir støl og stiv i morgen!
dobbeløkt

Heihei, nå har jeg kommet hjem og fått dusjet meg etter to økter på 3t med søstersen. Først var det 45 min med afro etterfulgt av 60 min spinn, her helt dø i beina mine nå. Om litt skal vi kose oss med en julefilm og sushi, ah ♥ ha en finfin kveld alle sammen!Pulsstep

Heihei, har dårlig tid nå! kom nettopp hjem fra skolen og nå går turen til 3t med søstersen, vi skal være med på en pulsstep time, noe jeg syntes er supergøy. Skal bruke resten av dagen min til å pugge til naturfagprøve somvi har i morgen, hehe, ønsk meg lykke til!


heading to friskhuset

Hei og god morgen alle sammen. Ja, faktisk så er det ikke mer enn en time siden jeg stod opp, haha. Men nå sitter jeg her i treningsklær og er klar for ei ny økt på friskhuset om ikke lenge, skal bli godt i dag kjenner jeg, har så utrolig mye energi!Bildene er fra i går, prøvde ut midtskille, haha, hva syns dere??


Ut å jogge

Nå drar jeg ut å jogger med Marlene, suuuuunne♥ Er egentlig sent ute, hade


Jogging

Nå har jeg nettopp kommet ut av dursjen etter en herlig joggetur med min kjære, søte hund, Perle. Jeg har bestemt meg for å starte en sundere hverdag, uten godteri og slike usunne ting. Er virkelig motivert til det at the moment, kommer sikkert ikke til å være det så ofte men, hhaaha, morsomt med utfordringer. Nå skal jeg snart hoppe i seng, Gof natt.

Meg i joggeklær og det søte rommet mitt i bakgrunnen♥

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits