Video - Innkjøp fra Oslo

Hei! Nå har jeg endelig fått laget innkjøpsvideoen jeg snakket om. Jeg kjøpte en del smykker, sminke, osv i oslo også, men jeg giddet ikke ta det med på filmen, så kanskje jeg legger ut bilder av det senere. Men håper dere liker filmen selv om den er litt kort. Nå skal jeg og Kjæresten kose oss med film etter en lang dag på jobb. 

Hva syntes dere?

video - frappucchino

Her er da videoen som jeg snakket om tidligere, håper dere liker den, selv om den ble ganske dårlig, hehe. Men dere MÅ trykke på tanhjulet nede til høyre å ta på 720p! dere MÅÅÅ

DRIVE SAFE

Amors pil

Hahah, nå skal dere få se den reklamefilmen som vi lagde på skolen for ikke så lenge siden. Vi fant på at vi ville reklamere for amors pil AS (eller amors badminton ball, siden vi ikke hadde noen pil å bue....) Her får dere i alle fall se den, si gjerne deres mening!

Sminkevideo

Ja, jeg vet den er teit, men jaja + ganske dårlig kvalitet  :)

Reklame

Heei♥

Nå har jeg, Grete, Marlene og Simen laget enda en reklamevideo. Hahahahha må le litt når jeg tenker på hvor fritids vi egentlig har det. Her er den i hvertfall

Snøbad

Her er da videoen når jeg og Grete snøbader!

 

tycks?

Mågjøre videoen

Jaa, her er da videoen.. Ble litt dårlig lys når vi skulle filme ute som dere sikkert ser, men det er bedre enn ingenting! så Enjoy!

 
Hva syntes dere? 

VIDEOBLOGG

Med >Kristine<, haha, sykt random vlogg egentlig. Det var Kristine sin første videoblogg, så hun viste ikke hva hun skulle si så det endte opp med masse søtt tull.. Haha.

Sminkevideo

Haha, i går kjedet jeg meg, sååå jeg mekket sammen en stygg sminkevideo som ble helt feil. For det første var jeg innmari stresset fordi kamraet var nesten tom for batteri, og lyset var helt feil osv..  Blir sikket å lage en ny og myye bedre snart!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits